Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ: Επίσκεψη γνωριμίας μαθητών Δημοτικού Σχολείου

Με τα προσωπάκια χαμογελαστά από την επίσκεψη τους στο πολυτελέστατο Δημαρχείο Ακρωτηρίου φωτογραφήσαμε τους μαθητές δύο τάξεων του Δημοτικού Σχολείου από τα Χωραφάκια. Για την επίσκεψη αυτή ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Κυνηγός, δήλωσε τα εξής: “Στα πλαίσια της εκπαίδευσης που κάνει το Δημοτικό Σχολείο των Χωραφακίων, ξεναγήθηκαν τα παιδιά σε όλες τις υπηρεσίες και τα γραφεία του Δημαρχείου με αντίστοιχη ενημέρωση όπως κάναμε άλλωστε με όλα τα Σχολεία που μας έχουν επισκεφτεί και δεν ήταν λίγα. Πρέπει τα παιδιά, σιγά, σιγά να αρχίσουν να καταλαβαίνουν πως λειτουργεί το σύστημα της διοίκησης στη χώρα μας”.

Ερωτηθείσα στη συνέχεια η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Ελένη Βορεινάκη, απάντησε τα εξής: “ Στο Σχολείο μας φοιτούν 70 μαθητές και θα γίνουμε κι εμείς ένα μεγάλο Σχολείο επειδή ο κόσμος γυρίζει πίσω… Λειτουργούμε εντελώς τυπικά ως τετραθέσιο, αλλά είμαστε ουσιαστικά εξαθέσιο Σχολείο και από του χρόνου ελπίζουμε να αποκτήσουμε και τυπικά  την οργανική κατηγορία του εξαθεσίου. Σήμερα, (χθες) φέραμε τις τάξεις Πρώτη και Δευτέρα για να δουν τις υπηρεσίες του Δήμου. Τα παιδιά έμειναν πολύ ευχαριστημένα από την ξενάγηση και την φιλόξενη συμπεριφορά τόσο του δημάρχου όσο και όλων των εργαζομένων. Και είμαστε τυχεροί που θα μας παραχωρηθεί η ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου για να κάνουμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας την Τετάρτη  22 του μήνα. Καλές γιορτές σε όλους…”        

 

 



Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com