Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ ΧΑΝΙΩΝ: Το Διαδημοτικό γυμναστήριο άρχισε να λειτουργεί


Εξωτερική όψη του γυμναστηρίου

Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο θεμελιώθηκε το 2004 και για καιρό παρέμενε ημιτελές, ολοκληρώθηκε κτηριακά και άρχισε να λειτουργεί, προσελκύοντας για άθληση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εκτός από νέους και ηλικιωμένους.

Επισκεφτήκαμε προχθές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κλειστού Διαδημοτικού Γυμναστηρίου Βουκολιών, Κολυμπαρίου και Πλατανιά για να ξεναγηθούν από τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής: “Είμαι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βουκολιών από τις αρχές του 2007. Με την ιδιότητα αυτή μπορώ να πω ότι το βρήκα σχεδόν έτοιμο χωρίς να λειτουργεί και έχει θεμελιωθεί το 2004.  Το Νοέμβριο τώρα του 2009, συζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βουκολιών τις προτάσεις των Δήμων για να δημιουργήσουμε το ΠΕΚ ώστε, να μπορέσει ο Σύνδεσμος ν’ αναπτύξει τη δική του δράση. Στο τέλος του μήνα σχηματίσαμε και το Διοικητικό μας Συμβούλιο Συνδέσμου που εξέλεξε εμένα πρόεδρο. Είμαι συνταξιούχος και έχω μεράκι με αυτή την εργασία για την οποία αφιερώνω πολλές ώρες ενώ είμαι άμισθος. Ευελπιστούμε ότι με τον μεγάλο Δήμο θα ολοκληρωθούν οι αναγκαίες εξωτερικές εργασίες όπως είναι η ασφαλτόστρωση και η περίφραξη για να μην μπορεί κανένας να εισέρχεται στον χώρο τις ώρες που το γυμναστήριο θα είναι κλειστό. Παράλληλα με το Γυμναστήριο μπορέσαμε και δημιουργήσαμε με το πρόγραμμα « Θησέας» το γήπεδο βάζοντας του μάλιστα και συνθετικό χλοοτάπητα. Σαν αθλητικό κέντρο πλέον, βοηθάει ακόμα περισσότερο τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής να κάνουν την άθληση τους με προπονητές και γυμναστές για ένα καλύτερο μέλλον το οποίο μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Έχουμε λοιπόν σήμερα σε εξέλιξη τρία αθλήματα, το ποδόσφαιρο με το θαυμάσιο γήπεδο, τον πολυτελέστατο χώρο για μπάσκετ, βόλεϊ και ακόμα για τη γυναίκα της μέσης ηλικίας θα έλεγα, την ενόργανη γυμναστική. Η λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων είναι για όλο το χρόνο από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο κατόπιν  προγράμματος. Η μηνιαία επιβάρυνση όσων θα γυμνάζονται ανέρχεται συμβολικά στα δέκα ευρώ. Ευελπιστούμε ότι μέσα στο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα εγκαίνια μας”.

 

  Οι μικρές μαθήτριες μαζί με τη γυμνάστρια Χριστίνα Πρωϊμάκη.

  

Ο γράφων με τον πρόεδρο του κλειστού γυμναστηρίου κ. Γιάννη Βασιλάκη.    

 

 Εσωτερικές όψεις του γυμναστηρίου με προπονήσεις γυναικών σε μπάσκετ και βόλεϊ.  

 

 

 

Tο γήπεδο και η ομάδα του Πλατανιά να κάνει προπόνηση. 

 

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com