Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στον… άνεμο και οι 300! (Αναρτήθηκε 22-9-2011 και ώρα 00.20′)


Ακούστηκαν πριν από λίγη ώρα τα νέα μέτρα οικονομικών περικοπών σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων που δεν έφταιξαν για την οικονομική εξαθλίωση της χώρας και καλούνται να πληρώσουν με μειώσεις μισθών και συντάξεων. Και θ’ ακολουθήσουν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα από την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου. Ο λαός διανύει την πιο δύσκολη περίοδο από την λήξη του εμφυλίου πολέμου 1946-49. Με ψυχραιμία και ενότητα να προχωρήσουμε όλοι σε εθελούσιες διαγραφές και απομάκρυνση από τα σημερινά κόμματα και τους γερασμένους κοινοβουλευτικά πολιτικούς αναφωνώντας τη φράση του τίτλου…

  

Σχόλια
Παπαμαρκάκη Εφη σχολίασε:
September 19th, 2011 at 18:34
Ο λαός θα γίνει όχλος. Έπεται κανιβαλισμός.. έπεται πανικός… ας ευχόμαστε ότι θα επικρατήσει η λογική.

Γιάννης Κάκανος σχολίασε:
September 19th, 2011 at 18:47
Να μην φτάσει τέτοια ώρα κυρία Έφη, αλλά, να, που η φτωχολογιά με τόση καταπίεση…, αυτού του είδους τη δικαιοσύνη σκέφτεται.
Kalogridis Antonis σχολίασε:
September 19th, 2011 at 19:00
Δυστυχώς για μας είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση σαν χώρα και το κακό είναι ότι το πολιτικό μας σύστημα δεν το κατανοεί.. Ζητούν π.χ, εκλογές, ενώ γνωρίζουν ότι σ’ αυτή την περίπτωση θα περιπλεχτούν περισσότερο τα πράγματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του….

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com