Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σε ανασχηματισμό… ολοταχώς;

Τα περήφανα γηρατειά όπως τα κατάντησαν οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης  

 

 
“Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένονται οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα”, είδηση την οποία πληροφορηθήκαμε από τον ηλεκτρονικό Τύπο ως το επικρατέστερο σενάριο το οποίο συζητά ο Πρωθυπουργός με τους συνεργάτες του. Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση των τριών κομμάτων που ψήφισε την… καταδίκη του ελληνικού λαού με τα νέα σκληρά οικονομικά μέτρα δεν θα μπορέσει ν’ αντέξει για πολύ. Μια εθνική κυβέρνηση με αποφασισμένους πολιτικούς χρειαζόμαστε για να νοικοκυρέψουν τη χώρα και όσο πιο σύντομα προκύψει τόσο πιο ανώδυνα θα έρθει η πολυπόθητη απαλλαγή κακών συνηθειών με την ισχύουσα γραφειοκρατία, τον αναχρονισμό, το ρουσφέτι και την στα μέτρα της κάθε κυβέρνησης εκλογική νομοθεσία. Εμπρός, λοιπόν, να καθαρίσουμε τον… στάβλο του Αυγεία, όπως κατάντησαν την πατρίδα οι νεοέλληνες κυρίως πολιτικοί.

 

Περισσότερα σε άρθρα και συνεντεύξεις μας κάνοντας κλικ εδώ:

 

 

Κανένα σεβασμό δεν εμπνέουν πλέον τα πολιτικά πρόσωπα στους περισσότερους σχηματισμούς που παρέλασαν πρόσφατα τιμώντας την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com