Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Σε έξαρση οι κλοπές οικιών, οχημάτων, πεζών, καταστημάτων κλπ, σε πόλεις και χωριά..

 

 
Φαινόμενο της οικονομικής κρίσης και αυτό το κακό λες και δεν μας έφταναν όλα τ’ άλλα από τους πατριώτες πολιτικούς μας που κυβερνούν σήμερα αλλά και άλλους που κυβέρνησαν κυρίως τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα. Γκαντεμιά έπεσε αρκετή από το 1990 στη χώρα και δεν είδε άσπρη μέρα.  Ποιος… γουρσούζης άραγε κρατούσε τότε το τιμόνι του σκάφους «Ελλάδα», ποιος;  Τέλος πάντων, όποιος και να ήταν θα τον κρίνει σωστά και υπεύθυνα ο ιστορικός του μέλλοντος. Εμείς, απλά, σε παράφραση, βέβαια, εκτονωθήκαμε…


Η φωτογραφία δείχνει ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης μας όπου σήμερα το πρωί η ιδιοκτήτρια βρήκε την τζαμαρία της πόρτας σπασμένη και από το εσωτερικό να έχουν πάρει αρκετό εμπόρευμα και λίγα χρήματα που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή.

 

Ένα σχόλιο

  1. Βαγγελιώ - Σέρρες

    Το φαινόμενο είναι καθημερινό και στις Σέρρες!!! Εμείς μάλιστα έχουμε και “εισαγωγή” από την Βουλγαρία!!!!! Η κατάσταση έχει ξεφύγει και η ελλειπής αστυνομική δύναμη δεν δίναται να αστυνομεύσει τον νομό και την πόλη, άρα είμαστε έρμαια των κλεφτών που δρουν οργανωμένα, γνωρίζοντας λεπτομέρειες από την καθημερινότητα μιας οικογένειας (τι ώρα αποχωρούν όλοι από το σπίτι π.χ. και χτυπούν τότε!!!). Είναι τρομακτικές οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα!!!!! Καλημέρα από Σέρρες στην όμορφη μας Κρήτη!!!!!!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com