Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων


Ο δημοσιογράφος χανιώτικης καταγωγής Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κ. Ξεκουκουλωτάκης είχε γράψει το 2006 αποκαλυπτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο στέλεχος της τότε κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή είχε χρησιμοποιήσει απρεπείς χαρακτηρισμούς δημοσίως κατά του τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου Λινού. Έκτοτε ο κ. Ξεκουκουλωτάκης υπερασπίσθηκε ένθερμα το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την αναγκαιότητα σεβασμού των λειτουργών της Θέμιδος τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
Εκτός απο την πολυετή του προυπηρεσία στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία ο κ. Ξεκουκουλωτάκης έχει να επιδείξει και μια σειρά πολύ σημαντικών παρεμβάσεων στο ζήτημα της καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο κ. Ξεκουκουλωτάκης σχολιάζοντας την ένταξή του στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων για τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου επεσήμανε τα εξής: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη για την ιδιαιτέρως τιμητική για εμένα τοποθέτησή μου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματός μας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο πρόεδρός μας και οι πολυετείς του αγώνες για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και μια ελίτ που ωθεί την χώρα μας ολοένα και περισσότερο στο τέλμα, μας εμπνέουν και μας δίνουν δύναμη για νέους αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα απαλλαγμένη από το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους προαγωγούς του.»

 
Σημείωση σύνταξης:

1. Το ήθος, η εντιμότητα και η δραστηριότητα σου φίλε Χαράλαμπε εκτιμήθηκαν τελικά μόνο από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη που σέβεται αγώνες τιμής και προσφοράς στην κοινωνία και το κράτος. Στις προηγούμενες εκλογές η πρόταση του ήταν για μένα, αλλά, λόγοι υγείας δεν μου επέτρεψαν ν’ αποδεχτώ την μεγάλη τιμή να ήμουν επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας. Καλή επιτυχία στην Ένωση και σε σένα εκλεκτέ μου φίλε.

 

2. Εδώ θα διαβάσετε την ευχαριστήρια επιστολή μας προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων:

https://eparxiakofos.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com