Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Ο Κ. Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος όπως ο Γ. Παπανδρέου

 

 

 


Διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό Τύπο ότι ο πρώην πρωθυπουργός του 44% , που κατέβασε το ΠΑΣΟΚ στα όρια   σχεδόν μονοψήφιου αριθμού θα συνεχίσει να δίνει, «πάντα, παντού και με όποιον ρόλο» τη μάχη για να διασφαλίσει η χώρα την έξοδό της από την κρίση και για να προωθηθούν οι ζωτικές αλλαγές. Και συνεχίζοντας  υπογράμμισε, «απαιτείται η στράτευση όλων». Επιπλέον, επεσήμανε ότι “από την Αχαΐα ξεκίνησε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο ίδιος” ακόμα, πως, «μας συνδέουν ισχυρότατοι δεσμοί με την Αχαΐα» και πως «εκεί είναι οι ρίζες μας, εκεί είναι οι φίλοι μας, οι δικοί μας άνθρωποι και τόσοι άλλοι με τους οποίους διαχρονικά αγωνιστήκαμε για μια διαφορετική Ελλάδα».

Κι ενώ η χώρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση για την οποία τις περισσότερες ευθύνες από όλους τους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης έχουν οι Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου, ο δεύτερος επιμένει να θέλει να σώσει τη χώρα από άλλο μετερίζι ως βουλευτής αφού θέτει υποψηφιότητα στην Αχαία  στις ρίζες της πολιτικής οικογένειας των Παπανδρέου. Ο Γιώργος ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται  σταυρό…

 

Σημείωση σύνταξης: Άλλα δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής και άλλα έπραξε. Η βουλευτική… καρέκλα τον περιμένει καθόσον εκλέχτηκε βουλευτής!!! 

2 σχόλια

  1. Βασίλης Μπουλακάκης

    Μα δεν βαρέθηκαν επιτέλους να μας “σώζουν”; Δεν θέλουμε άλλο!
    Νομίζω ότι εξαργύρωσαν και πολιτικά τα “τριάκοντα αργύρια” που πήραν για να μετατρέψουν έναν ολόκληρο λαό σε “πληθυσμό” μέσα στον ίδιο του τον τόπο…

    • Γιάννης Κάκανος

      Αυτά, δυστυχώς, και όχι μόνο κάνει η πολιτική εξάρτηση αλλά και η ατιμωρησία των…ισόβιων πολιτικών της Ελλάδας. Στις εκλογές της Κυριακής οφείλουμε να ανανεώσουμε το κοινοβούλιο με πρωτάρηδες πολιτικούς σε όλα τα κόμματα.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com