Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Η Χώρα της διαφθοράς – Ρουσφέτια, αναχρονισμός, γραφειοκρατία…

Στις εκλογές του 2009 συμμετείχα με τον όρο ανεξάρτητος, αφού δεν ήμουν μέλος του ΠΑΣΟΚ. Κι ενώ έγινε αποδεκτό το αίτημα μου, οι τοπικοί μηχανισμοί ενοχλήθηκαν με αποτέλεσμα ν’ αφαιρέσω αυτή τη λέξη από τα διαφημιστικά μου έντυπα.


Εφεύρημα ορισμένων νεοελλήνων το…νόμιμο μπάχαλο του κρατικού μηχανισμού να έχει διαχρονική ισχύ με σύμμαχο όλες τις κυβερνήσεις και τα κόμματα. Γραφειοκρατία έχει η δημόσια διοίκηση ή έγγραφη παράνομη πολυπλοκότητα χωρίς λογική εξήγηση που βολεύει να γίνεται εκ των έσω το κλέψιμο από βολεμένους του συστήματος οι οποίοι επιλέχθηκαν από τους εκάστοτε κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς αυτής της άτυχης χώρας; Με τον Καλλικράτη τώρα, θα εκλείψει αυτό το φαινόμενο; Όχι βέβαια, αλλά, κατά τ’ άλλα επιμένουν στην κατάργηση κάθε περιττής γραφειοκρατικής διαδικασίας έχοντας όμως σε ισχύ ορισμένα νομοθετικά διατάγματα που είναι καταχωνιασμένα τώρα και δεκαετίες στο αρχείο… Ας διαβάσουν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι αυτή τη νομοθεσία: “ Ν.Δ. 2396 και 40009/53 Πρωθυπουργική Απόφαση”. Ας διαβάσουν και τις συνεντεύξεις μας: 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com