Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Η κοινή γνώμη επικροτεί τα στιχάκια του αείμνηστου ριμαδόρου Θεοχάρη Ραϊσάκη

Κανένας δεν μπορούσε να φανταζόταν ότι το θαυμάσιο βιβλίο που κυκλοφόρησε στην επαρχία Κισάμου των Χανίων στη μνήμη του αείμνηστου αυτοσχέδιου χαρισματικού στιχουργού από τη Λίμνη των Εννιά Χωριών,  Θεοχάρη Ραϊσάκη, θα βρισκόταν άνθρωπος να ισχυριστεί ότι τον πρόσβαλλε η σάτιρα του μακαρίτη. Τέλος πάντων, «συμβαίνουν κι αυτά», όπως γράφουμε στο άρθρο μας εδώ: http://www.eparxiakofos.gr/reportaz/koinonika/805.htm 

Στη φωτογραφία με την παρέα είναι: Από αριστερά η κα Αγγέλα Μάλμου Νηπιαγωγός, Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής και Συγγραφέας. Ο δάσκαλος κ. Μιχάλης Μουντάκης που έκδωσε με προσωπικά του έξοδα μερικές δεκάδες βιβλία και ήταν ο εμπνευστής και πρωτεργάτης της τιμητικής εκδήλωσης που έγινε για τον Θεοχάρη Ραϊσάκη στο χωριό του. Ο γράφων, δημοσιογράφος Γιάννης Κάκανος. Ο κ. Ζαχαρίας Παπαδάκης κοινωνιολόγος, νέος αγρότης από τα Εννιά Χωριά και ο δικηγόρος κ. Γιάννης Σταγάκης από τα Χανιά. Όλοι συναντηθήκαμε σήμερα 20 Δεκεμβρίου στο γραφείο της συμβολαιογράφου κας Ελένης Κοκκινάκη-Κλεινάκη για τις σχετικές διαδικασίες υποστήριξης προς τον δάσκαλο κ. Μιχάλη Μουντάκη.         

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com