Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η έκπληξη από τον Καναδά για την Απείρανθο!


Μια πρωινή ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα με μήνυμα από τον  Καναδά, το οποίο μάς μεταβίβασε ο καλός μας φίλος κ. Τάσος Ξυπολιτάκης από τα Χανιά, που μένει μόνιμα εκεί. Διαβάστε το:

 

«Αγαπητέ κ. Κάκανε,

Μία ευχάριστη έκπληξη στην Ελληνο-καναδική εφημερίδα με άρθρο δικό σου στην σελίδα 16 για την Απείρανθο. Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ. Συγχαρητήρια.

Η διεύθυνση είναι www.BHMA.net»

Με την ευκαιρία αυτή παραθέτουμε ένα παλαιότερο ρεπορτάζ αφιερωμένο στον καλό μας φίλο κ. Τάσο, από την περυσινή του επίσκεψη στη γενέτειρα και στο σπίτι μας στα Χανιά. http://www.eparxiakofos.gr/reportaz/koinonika/620.htm

 

Στον εξαίρετο, λοιπόν, συμπατριώτη μας εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες όπως επίσης και στην εφημερίδα “Ελληνοκαναδικό ΒΗΜΑ” καθώς και στην κυρία Μαρία Βαλάκου, η οποία,επιμελήθηκε της δημοσίευσης του δικού μας θέματος για την Απείρανθο. Παραθέτουμε δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις με  ρεπορτάζ που αφιερώσαμε πρόσφατα για το πανέμορφο αυτό χωριό της Νάξου και τελειώνουμε με πολλές ευχές σε όσους και όσες εορτάζουν σήμερα 17 Ιανουαρίου, του Αγίου Αντωνίου.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com