Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Επιμνημόσυνη δέηση στην Κάρπαθο για τον Αθάνατο Ήρωα Σμηναγό πιλότο Κώστα Ηλιάκη


Η διαφήμισή σας στο Επαρχιακό φως είναι με πολύ φθηνό ετήσιο τιμολόγιο, συμφέρει και αποδίδει.

https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9/


 

Η μνήμη του «αθάνατου ήρωα» – όπως τον χαρακτήρισε ο δήμαρχος Καρπάθου – σμηναγού  Κώστα Ηλιάκη που έχασε τη ζωή του πριν από έξι χρόνια έπειτα από δολοφονική ενέργεια Τούρκου πιλότου στη διάρκεια επιχείρησης στο Αιγαίο, τιμήθηκε σήμερα στην Κάρπαθο σε εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν ο τοπικός Δήμος, η Πολεμική Αεροπορία και ο Δήμος Χανίων στον χώρο του μνημείου του.

Σημείωση: Το ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί αύριο Πέμπτη στα Χανιώτικα νέα και θα αναρτηθεί κι εδώ με πολλές φωτογραφίες. Πολύ σύντομα θ’ αναρτήσουμε και πλάνα από τη βιντεοσκόπηση. 

Ο μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός ευλόγησε τους κυβερνήτες του C-130 να έχουν καλές πτήσεις.

Ο δήμαρχος Καρπάθου υποδέχεται τους Χανιώτες και χαιρετώντας πρώτο τον αδελφό του Φίλιππο Ηλιάκη, αδελφό του αδικοχαμένου πιλότου Κώστα Ηλιάκη.

 

Και δάφνες από τον Ομαλό έφερε ένας φίλος του Κώστα.

 

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρωνας Πολύδωρας με τον υπουργό Εθνικής Άμουνας κ. Φραγκούλη Φράγκο προσέρχονται στο μνημείο.

 

Η επιμνημόσυνη δέηση

 

 

 


Η περιφερειακή σύμβουλος Ν. Αιγαίου κα Ελευθερία Φτακλάκη δήλωσε ότι: “ Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, είναι σύμβολο αυτοθυσίας, γενναιότητας και ευπατρίδη. Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουμε τέτοιες στιγμές, απλά σηματοδοτούν αυτές οι στιγμές μέρες μνήμης για ένα ήρωα που έχει μπει στο Πάνθεον των Ελλήνων ηρώων και που μέσα απο αυτή την πράξη γεναιότητας δίνει σε όλους εμάς τους σύγχρονους Έλληνες ένα παράδειγμα προς μίμιση για να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και να παλεύουμε όλοι μαζί για το καλό της πατρίδος μας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ψυχή, ελληνική ψυχή όπως αυτή που είχε ο ήρωας μας Κωνσταντίνος Ηλιάκης και όλοι οι Έλληνες πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του για να έχουμε μια ανεξάρτητη, δυνατή και ισχυρή ελλάδα”.

 

Το ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα θα το διαβάσετε εδώ: 

https://eparxiakofos.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%B5%CF%80/

 

 

Πλάνα από τη βιντεοσκόπηση θα δείτε εδώ:

https://eparxiakofos.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%AD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/

Ένα σχόλιο

  1. Φόρος τιμής… το ολιγότερο που οφείλουμε σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα! Κι εσύ με το αξιέπαινο έργο που επιτελείς, συμβάλλεις καταλυτικά, για να μην σβήσουν από τη μνήμη της ιστορίας του τόπου μας!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com