Ανακοίνωση

Επαρχιακό φως ή Επαρχιακά νέα;

 
Μεταξύ πολλών μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων και συζητήσεων που γίνονται για τη νέα προσπάθεια κυκλοφορίας συλλεκτικών λευκωμάτων με παλιά και νέα ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευθεί στην πρώτη σε κυκλοφορία ημερήσια εφημερίδα της Κρήτης, τα «Χανιώτικα νέα», ή μόνο στο site, προτείνουν πολλοί τη μετονομασία του συλλεκτικού λευκώματος από «Επαρχιακό φως» σε «Επαρχιακά νέα». Στον… προβληματισμό μας, λοιπόν, θέλουμε και τη δική σας γνώμη.


6 σχόλια

 1. ΕΙΡΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

  Τα “νέα”είναι πολύ κοινός και πιο συνήθες όρος…
  ενώ το “φως”άλλη αίσθηση αφήνει μα και ντόρος!
  Εξάλλου με τα ρεπορτάζ που κάνεις μας “φωτίζεις”…
  οπότε όνομα να βρεις άλλο μην ξεψαχνίζεις!
  Εσύ είσαι τ’αφεντικό και κάμε ότι θέλεις…
  εγώ είμαι ένα πρόβατο μονάχα της “αγέλης”!

 2. Φανή Μαραγκάκη

  Καλησπέρα Γιάννη!!! Προτείνω να παραμείνει “επαρχιακό φως”.

 3. Αριστοτέλης Ιατρού

  Κύριε Κάκανε,

  Η λέξη ¨”επαρχιακό” μου θυμίζει κάτι το περιορισμένο και πολύ τόπικό… και φέρνει στη σκέψη μου κάποιο βρακοφόρο γέροντα που συνάντησα να περιφέρεται στη παραλλία των Χανίων και τον έβαλε ο Δημός για φολκλόρ….
  Την λέξη “νέα” δεν την πάω…γιατί μου θυμίζει τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ… ενώ δεν είναι στεγνά τα άρθρα σου και το δημοσιογραφικό υλικό.
  όσο για τη λέξη φως…. με παραπέμπει σε χριστιανικά έντυπα… “το φώς του Χριστού”

 4. “EΠΑΡΧΙΑΚΟ ΦΩΣ”Μην το αλλαξεις!!

 5. Ζαφειρία Μαστρογιώργη

  Καλή η ιδέα της μετονομασίας νομίζω … η λέξη ¨φως ¨ φαντάζει πιο ποιητική ενώ η λέξη ¨νέα¨ πιο πραγματική και μέσα στον σφιγμό της καθημερινότητας..

 6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ

  Αγαπητέ φίλε κ. Κάκανε,

  Στη σκέψη και στη συνείδησή μας έχει καθιερωθεί “Επαρχιακό φως”, μια ονομασία πολύ εύστοχη η οποία προσδιορίζει και τον δημιουργό του. Μην αλλάξεις ονομασία, άλλωστε μεταφέρεις το “Φως” των ειδήσεων και των πολιτιστικών μας αξιών δίνοντας χαρά και ελπίδα στους αγνούς ανθρώπους της υπαίθρου. Και τώρα ειδικά που οι καιροί είναι δύσκολοι, αυτό το “φως”, είναι απαραίτητο για τον τόπο, για όλους μας. Καλή συνέχεια.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com