Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ελαιόλαδο στη Ρωσία από το Κολυμπάρι Κισάμου Χανίων. ( Αναρτήθηκε 13-7-2011)

 

https://eparxiakofos.gr/?p=520

 https://eparxiakofos.gr/?cat=21

 



Ελαιόλαδο και μάλιστα από την Κίσαμο Χανίων άρχισε να γίνεται γνωστό στη Ρώσικη αγορά μ’ έναν, έξυπνο επαγγελματικό σχεδιασμό της Εταιρείας Terra Creta που έχει το εργοστάσιο της στο Κολυμπάρι Κισάμου. Μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Χανιά πωλήτρια της ρωσικής εταιρείας που το διακινεί, την οποία φιλοξενεί η Terra Creta και η οποία ξεναγείται σε ελαιώνες της περιοχής. Επισκέφθηκε μάλιστα και την αρχαία ελιά στις Βούβες.  Για την υπόθεση αυτή που ενδιαφέρει όλους τους παραγωγούς ανοίγοντας νέους δρόμους, ο  γενικός διευθυντής και μέτοχος της Terra Creta, κ. Μανώλης Αναγνωστάκης δήλωσε τα εξής: “ Υπάρχει ένα δίκτυο κατευθυνόμενων πωλήσεων από την εταιρεία Venera Bio Product σε ολόκληρη τη Ρωσία και μέσα σε αυτό το δίκτυο που πουλάει είδη οικιακού εξοπλισμού και διάφορα άλλα καλλυντικά πόρτα- πόρτα, έβαλε το λάδι μας. Τον Ιανουάριο, μάλιστα, μας ζήτησαν να στείλουμε δύο ανθρώπους για να εκπαιδεύσουν τους πωλητές τους. Ανταποκριθήκαμε άμεσα και έτσι μπόρεσαν Ρώσοι πωλητές στη Μόσχα να πληροφορηθούν όσο γινόταν καλύτερα τις ωφέλειες του ελαιολάδου, που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστες στο ευρύ καταναλωτικό κοινό αυτής της τεράστιας χώρας. Έγινε μια καλή αρχή και θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές εκπαιδευτικά σεμινάρια. Η Terra Creta, λοιπόν, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες την υπόσχεση που έδωσε στους Ρώσους πωλητές ότι ο πρώτος από αυτούς σε πωλήσεις θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο για μια εβδομάδα και τα εισιτήρια  πληρωμένα. Με την ευκαιρία αυτή  θα παρακολουθήσει ακόμα περισσότερα μαθήματα που αφορούν το λάδι και την ελιά. Την πρότασή μας την αποδέχτηκαν με χαρά όλοι τους και αυτές τις ημέρες φιλοξενούμε μια Ρωσίδα πωλήτρια, την κα Anna Kaigorodova,  που ήρθε πρώτη στις πωλήσεις. Για πρώτη φορά, αξίζει να επισημάνω, μπήκε στο ρωσικό δίκτυο προώθησης προϊόντων και άλλων ειδών,  το ελαιόλαδο μας, γεγονός που μας κάνει να αισιοδοξούμε γιατί ήδη η Ρώσικη αγορά επευφημεί το λάδι που παράγουμε, τους αρέσει και άρχισαν οι παραγγελίες για μεγάλες ποσότητες”.

 

Παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την  μικρή γιορτή για την Terra Creta και την απονομή βραβείου και δώρου από τον διευθυντή της εταιρείας στην νικήτρια Ρωσίδα πωλήτρια.

 

Χανιώτικα νέα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com