Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής

Μια ωραία ατμόσφαιρα με ανοιξιάτικα χρώματα και…αρώματα από διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες αρκετών μελών του Ομίλου Φίλων της Τέχνης Χανίων, εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ επί της οδού Χρυσάνθου Επισκόπου αριθ. 43 με προσέλευση αρκετού κόσμου.

Για την έκθεση μίλησε στα «Χ.Ν.» η πρόεδρος του Ομίλου κα Ελένη Γιαννουδάκη τονίζοντας τα εξής: “Στην έκθεση μας φιλοξενούμε διάφορα έργα μελών του Ομίλου μας με ανοιξιάτικες δημιουργίες προβάλλοντας την φύση με πανέμορφα άνθη και φυτά. Πρόκειται για καινούργια δουλειά 20 περίπου συναδέλφων και είναι κάτι το ξεχωριστό με την έντονη πολυχρωμία που έχουν όλα τα έργα τους. Ευελπιστούμε ότι και σε αυτή την έκθεση – όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες που έχουμε κάνει – ο κόσμος που θα την επισκεφθεί θα είναι αρκετός και θα εντυπωσιασθεί. Η έκθεση θα είναι ανοιχτεί για το κοινό κάθε μέρα μέχρι και το Σάββατο από ώρες 10 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και 7μ.μ. έως 10.30’ “.


Στιγμιότυπα από τον χώρο της έκθεσης. Διακρίνεται η κα Ελένη Γιαννουδάκη με συναδέλφους της και επισκέπτες. 

 

Χανιώτικα νέα Τρίτη 29 Μαΐου 2012 σελίδα 27.

 

 Πανέμορφα λουλούδια με κάδρα κοσμούν τους τοίχους. 

 

Η διαφήμισή σας στο Επαρχιακό φως είναι με πολύ φθηνό ετήσιο τιμολόγιο, συμφέρει και αποδίδει.

https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9/

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com