Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δύο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009

“Πληρώστε για να έχουμε να σας πληρώσουμε” , δήλωσε με αυστηρό ύφος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθυνόμενος στους άτυχους φορολογούμενους πολίτες της χώρας, οι οποίοι, τα τελευταία χρόνια δεινοπαθούν από τις κυβερνήσεις των Κωνσταντίνου Καραμανλή και πολύ πιο χειρότερα από τη σημερινή με τον πιο… λαομίσητο, πλέον, πρωθυπουργό που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα τα τελευταία 50 τουλάχιστον χρόνια. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και πουθενά ένα κόμμα στο οποίο χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους και ιδιαίτερα όσοι ανήκαν στο παρελθόν σ’ αυτό και το εγκατέλειψαν για πολλούς λόγους, το ψήφισαν και βλέπουν μέσα σε δύο χρόνια το… θρυλικό 44% περίπου της μεγαλειώδους νίκης να έχει χάσει περισσότερη από τη μισή δύναμη και οι βουλευτές του να εξακολουθούν να παραμένουν στα έδρανα αδιαφορώντας για τη λαϊκή δυστυχία και οργή. Προσωπικά, επειδή ήμουν υποψήφιος ανεξάρτητος βουλευτής, οι μηχανισμοί καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο… δούλεψαν υπερωριακά για να με αφανίσουν πολιτικά. Παρά ταύτα, σήμερα 9-10-2011 από αυτό εδώ το βήμα καλώ τους κυβερνητικούς βουλευτές, κυρίως, της Κρήτης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων επειδή στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Σχόλια
Κατερίνα Οικονόμου σχολίασε:
October 4th, 2011 at 16:36
Πάντα γερός, δυνατός…να είσαι!!! Πολυγραφότατος… καίριος.. στην καρδιά των γεγονότων… με τόλμη..παρρησία..και αλάνθαστο πολιτικό και κοινωνικό ένστικτο!!
Ελένη Δημοτάκη σχολίασε:
October 4th, 2011 at 16:42
Πολύ καλά τα λές !!!!!!!!
Ελπίδα σχολίασε:
October 4th, 2011 at 17:07
Όπως πάντα καθαρή γραφή και άμεση.
Ειρήνη σχολίασε:
October 4th, 2011 at 18:06
Καλά τα λες, μα φίλε μου αυτοί που κυβερνάνε…
δεν έχουν άλλο στο μυαλό μόνου να μας μαδάνε!
Γιάννης Γαβριλάκης σχολίασε:
October 4th, 2011 at 19:29
Η συνείδηση των Βουλευτών έχει παραδοθεί στις βουλευτικές παχυλότατες αποζημιώσεις που παίρνουν. Τέτοιο κατάντημα πια. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βουλευτών μικρών κομμάτων, οι αποδέλοιποι είναι για να τους … μαυρίζεις κανονικά στις εκλογές. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
Καλογριδης Αντώνης σχολίασε:
October 4th, 2011 at 19:46
Αγαπητέ Γιάννη.

Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια της πατρίδας μας, αυτής της υπέροχης χώρας που την οδήγησαν σε αυτά τα πρωτοφανή αδιέξοδα. Κρίμα η Χώρα των Ολυμπιακών αγώνων της μεγάλης επιτυχίας και προβολής πριν από λίγα χρόνια να έχει καταντήσει σε αυτό το απίστευτο σημείο. Να ακούμε από επίσημα χείλη ότι κινδυνεύει η εθνική μας ακεραιότητα και ανεξαρτησία. Τί φταίει αλήθεια αυτός ο περήφανος λαός; Αναζητείται επειγόντως ηγέτης ικανός να αναστρέψει την πορεία. Δυστυχώς από τους υπάρχοντες δεν πρέπει τίποτα να περιμένομε.
Δημοσιογράφος Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης σχολίασε:
October 4th, 2011 at 20:55
Με την αρρωγή των πολιτικών μας “σωτήρων” η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο…Δυστυχώς με τα αλεπάλληλα αντιλαϊκά μέτρα και χωρίς να διαφαίνεται ούτε ίχνος αισιοδοξίας για το μέλλον, το αύριο διαγράφεται ζοφερό…Μην ζητάς, φίλε Γιάννη, από κάποιους που δεν διαθέτουν ανάστημα…να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ας συνεχίσουν, λοιπόν, να έρπουν στα λασπόνερα της πολιτικής τους ματαιοδοξίας…
ΓΙΩΡΓΟΣ σχολίασε:
October 5th, 2011 at 02:54
Μια χαρά τα λες. Βλέπω το ΠΑΣΟΚ να παίρνει κάτω από 10% έτσι όπως πάει!!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com