Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Διαμαρτυρίες ασθενών για το ενδοκρινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Χανίων


 

Σε απόγνωση βρίσκονται ασθενείς και στα Χανιά καθώς για να κλείσουν ραντεβού στο νοσοκομείο ήκαι στο ΙΚΑ πρέπει να κάνουν αγώνα… δρόμου. Χθες, στο Νοσοκομείο Χανίων τα ραντεβού για ενδοκρινολόγους είχαν ολοκληρωθεί ήδη από τις 7.30 το πρωί και όσοι έσπευσαν αργότερα δεν τα κατάφεραν. Τα ραντεβού για την επόμενη φορά είχαν κλειστεί μέσα σε 40 λεπτά!

Για την κατάσταση αυτή ενδεικτικά καταγράφουμε την διαμαρτυρία της Μαρίνας Τσοπάνογλου, που μας είπε χαρακτηριστικά ότι: “ Σήμερα είναι η μέρα που κλείνονται τα ραντεβού για τους ενδοκρινολόγους του νοσοκομείου και αν δεν προλάβουμε είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε για την επόμενη φορά, που δυστυχώς, δεν είναι σύντομη. Στις 7.30’ ήμουν στο νοσοκομείο και είχαν εξαντληθεί όλα τα ραντεβού. Μείναμε απ’ έξω καμιά 15αριά ασθενείς και που πολύ πιθανόν να ερχόταν και άλλοι την υπόλοιπη μέρα. Είχαν κλειστεί όλα. Τι θα γίνει, λοιπόν, με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση; Υπάρχουν άνθρωποι που μένουν σε χωριά και δεν μπορούν να βρίσκονται ακριβώς στις 7 το πρωί στο νοσοκομείο. Και ακόμα, όπως σήμερα, ενώ ήταν αρκετοί πριν από μένα έμειναν και αυτοί για την επόμενη φορά δίχως να τους κρατήσουν προτεραιότητα. Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος και είχα μια καλή  ασφάλεια στο Τ.Α.Ξ.Υ., αλλά μας μετέφεραν στο Ι.Κ.Α. που δεν έχει ενδοκρινολόγους στα Χανιά και πρέπει να πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο. Πριν, όμως, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα επειδή μπορούσαμε να επισκεφθούμε ιδιώτες γιατρούς που είχαν σύμβαση με το δημόσιο. Στην απόγνωση μας επισκεφθήκαμε και τον διοικητή του Νοσοκομείου δίχως να μπορεί ο άνθρωπος – όπως είπε – να κάνει τίποτα”.

 

 https://eparxiakofos.gr/?p=520

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com