Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Δέκα χρόνια ζωής η Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση

 

 

 
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το  Δ.Σ της «Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε» , σας ενημερώνει  ότι  έχει  προγραμματίσει να πραγματοποιηθούν στην Κρήτη από τις 2 έως τις 24 του μήνα Φεβρουαρίου του 2013  εκδηλώσεις αφιερωμένες στον έντυπο Κρητικό τύπο και έντυπο τύπο Κρητικών Σωματείων.

Για αυτό το σκοπό θα γίνει « Έκθεση Κρητικού τύπου» στην αίθουσα της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου που βρίσκετε στην πλατεία Λεόντων στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου .

 Στην συνέχεια τα εκθέματα μας αυτά θα παρουσιαστούν σε όλες τις πόλεις του νησιού, αλλά και σε πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδος και του εξωτερικού.

 Η όλη μας αυτή προσπάθεια τελεί υπό την αιγίδα της « Περιφέρειας Κρήτης » και υποστηρίζεται από όλους τους δήμους του νησιού.

 Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε στο πλευρό μας για την πλήρη επιτυχία της εκθέσεως αυτής ,και σας ζητούμε να μας αποστείλετε αντίγραφα διαφόρων ενδεικτικών εντύπων των εφημερίδων ή περιοδικών που έχετε εκδώσει.

 Το εκθεσιακό υλικό αυτό θα χρησιμεύσει  στην βιβλιοδεσία που θα κάνουμε και θα εμπλουτίσει  την έκθεση μας για τον σκοπό της ιστορίας του έντυπου τύπου…. καθώς επίσης θα θέλαμε να μας στείλετε και σε ηλεκτρονική μορφή σε JPG έντυπα πρωτοσέλιδα για να εμπλουτίσουμε τις γίγαντο φωτογραφίες που θα αποτελέσουν τους εκθεσιακούς πίνακες εντός της αιθούσης .

 Επίσης το υλικό αυτό θα είναι χρήσιμο και για την προβολή σλάϊτς σε συνεχή ροή προβολής εντός της εκθέσεως.

Σας παρακαλούμε πολύ το υλικό αυτό θα πρέπει να μας αποσταλεί το συντομότερο δυνατόν στα γραφεία μας έως το Σάββατο 10Νοεμβρίου 2012στην παρακάτω διεύθυνση                       

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ Μ.Μ.Ε

   Σκαρλάτου Σούτσου 16 Κάτω Πατήσια (Ισόγειο)

       T.K. 10445 ΑΘΗΝΑ

       Τηλ/ FAX: 210-3845829

 

Και ότι είναι σε ηλεκτρονική μορφή στα email [email protected]  υπ’όψιν κυρίου Γιάννη Κατσαράκη  …..Καθώς επίσης και στο γραφείο τύπου της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε

[email protected]

 

Ή έκθεση αυτή έχει την γενική ονομασία « Ο έντυπος τύπος της Κρήτης από το δίσκο της Φαιστού έως και σήμερα» και αποτελεί σταθμό για την ιστορία της δημοσιογραφίας και της προσφοράς των ανθρώπων της στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κρήτη. 

 Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης στις 2 Φεβρουαρίου του 2013 αυτής που όπως προαναφέραμε, θα πραγματοποιηθεί  και Ημερίδα με εκλεκτούς ομιλητές  με θέμα  « Ο Τύπος και η προσφορά του στην Κρήτη » και θα υπάρξει συζήτηση , όπου θα τεθούν και προβληματισμοί που απασχολούν σήμερα την εκδοτική προσπάθεια, αλλά και θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε.

 Πριν την λήξη της ημερίδας ,θα γίνει  Προβολή  ταινίας από το «Αρχείο Κρήτης » των Γιώργου & Ηρώς Σγουράκη με θέμα  «ο Τύπος της Κρήτης από την αρχαιότητα έως και σήμερα» διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών.

 Την Κυριακή  3 Φεβρουάριου 2013 και ώρα 10.30 πμ σας θέλουμε όλους δίπλα μας στην εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας μας και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος στο «Πλοίο των Μινωικών Γραμμών »που θα βρίσκεται στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com