Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Γάλλοι ζωγράφοι γνωρίζουν και απαθανατίζουν την Κρήτη

 


Μια σπουδαία παρέα καλλιτεχνών από τη Γαλλία είναι ήδη στα Χανιά και θα μείνει μια εβδομάδα γνωρίζοντας και απαθανατίζοντας με τον χρωστήρα τους, αξιόλογα ιστορικά και θρησκευτικά μέρη. Χθες το απόγευμα, σε ανύποπτο χρόνο, συναντηθήκαμε στα σκαλοπάτια της Ιεράς Μονής  Αγίας Τριάδος και βγάλαμε αρκετές φωτογραφίες. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Christophe Delvalle διάσημος ζωγράφος και καθηγητής στο σχέδιο στα ΤΕΙ της πατρίδας του. Σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 21.00’ ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με την Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων τιμώντας την επέτειο της 14 Ιουλίου διοργανώνει βραδιά πιάνου με αγαπημένες Γαλλικές μελωδίες στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

 

Χανιώτικα νέα Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 σελίδα 56.

 
Παραθέτουμε σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 11.10′ φωτογραφικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά την οποία μπορείτε να απολαύσετε και με πλάνα από την βιντεοσκόπηση που τραβήξαμε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο:

https://eparxiakofos.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B5/

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com