Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Βραβεύτηκαν οι νικητές Σκοπευτικών Συλλόγων από τον Δήμο Πλατανιά Χανίων

Μια ευχάριστη τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο δημαρχείο του Πλατανιά με την απονομή βραβείων σε ισάριθμους νικητές πέντε κατηγοριών κατά την σκοποβολή που διενεργήθηκε στη μνήμη των πεσόντων επί Κατοχής το 1941 στον Κερίτη ποτάμο. Για τις βραβεύσεις αυτές ο δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης τόνισε: “ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τους νεκρούς στον Κερίτη ποταμό στον Σκινέ, στον Αλικιανό και γενικότερα στα καμποχώρια αλλά και στα ορεινά χωριά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή διαγωνισμός σκοποβολής από αθλητές διάφορων Συλλόγων.  Είναι μια εκδήλωση τιμής και μνήμης που είναι απαραίτητο  να τη διατηρούμε. Το άθλημα της σκοποβολής είναι καλό να το εξασκούμε μέσα σε σκοπευτήρια και σε χώρους γι’ αυτό τον σκοπό ειδικά και ο Δήμος μας έχει το δικό του σκοπευτήριο”.  

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων, κ. Αναστάσιος Στυλιανακάκης, υπογράμμισε: “ Την Κυριακή που μας πέρασε, 31 Ιουλίου, κάναμε έναν αγώνα πρακτικής σκοποβολής επιπέδου 1 εις μνήμη των αγωνιστών για την περιοχή του Κερίτη το 1941. Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Χανίων αριθμεί περίπου στα 200 μέλη αλλά σήμερα είναι εδώ και άλλοι αθλητές από άλλους Συλλόγους, οι οποίοι πήραν πρώτες θέσεις και ήρθαν μαζί μας για να γίνουν οι βραβεύσεις από τον Δήμο Πλατανιά, στον οποίο ανήκει το Σκοπευτήριο”.








Στιγμιότυπα από το Δημαρχείο με τους αθλητές, τις οικογένειές τους και τις βραβεύσεις που ακολούθησαν. 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com