Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αρνητικά σημάδια των καιρών σε φτωχές οικογένειες!



Διαβάσαμε και αυτό όπως και πολλά άλλα παρόμοια κρούσματα δυστυχίας στην κοινωνία που βγαίνουν στη φόρα από διάφορα Μ.Μ.Ε. Αναδημοσιεύουμε την συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρει η εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» για μια Χανιώτικη οικογένεια με την ελπίδα ότι όσο περισσότερο ακουσθεί η συγκεκριμένη περίπτωση τόσο πιο γρήγορα θα λυθεί το πρόβλημα τους. 

https://eparxiakofos.gr/?cat=21

……………..

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΙΝΕ! Να δοθεί λύση άμεσα!

Την αυστηρότητα του εξαντλεί το κράτος και συγκεκριμένα ο κος Κουφάκης από τα κεντρικά της ΔΕΗ στο Ηράκλειο, εις βάρος μιας πολύτεκνης οικογένειας Ελλήνων από τον Σκινέ Χανίων. Η οικογένεια είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση με 3 μικρά παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6. Οι γονείς είναι χρόνια άνεργοι και η γιαγιά με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η οικογένεια επιβιώνει σε άθλιες συνθήκες με την βοήθεια ευαισθητοποιημένων πολιτών που τους δίνουν είδη πρώτης ανάγκης.

Δεν δέχεται διακανονισμό

Πριν 2,5 χρόνια η ανάγκη τους έκανε να επανασυνδέσουν το κομμένο ρεύμα χωρίς την άδεια της ΔΕΗ. Πράξη σαφώς παράνομη. Επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα αλλά από τότε η ΔΕΗ και συγκεκριμένα ο κος Κουφάκης από το Ηράκλειο όπου έφτασε το θέμα, δεν δέχεται διακανονισμό μιας και το συσσωρευμένο ποσό είναι μεγάλο, ώστε η οικογένεια να μπορέσει να εξοφλήσει την οφειλή και να έχει ξανά ρεύμα. Σήμερα, εν έτη 2011 και εν μέσω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα, μια Ελληνική οικογένεια με 3 μικρά παιδιά που δεν έχουν ούτε τα προς το ζην είναι χωρίς ρεύμα, επειδή κάποιοι πίσω από τα μεγάλα γραφεία τους θέλουν να εξαντλούν την αυστηρότητα τους, δίχως ίχνος ευαισθησίας. Καλούμε όλους τους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα. Τα στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση μας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Επικοινωνία:

2822022161

6977653273  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com