Σάββατο , 1 Απρίλιος 2023

Αν αγαπάτε την πατρίδα μην κάνετε απεργία αυτή την περίοδο!

 

 
Aφορμή για το παρόν άρθρο αποτέλεσε το σημερινό δελτίο Τύπου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, όπου, μεταξύ άλλων, η δραστήρια πρόεδρος της κυρία Ιωάννα Μελάκη, επισημαίνει τα εξής:  “Κύριοι, κατανοούμε το βαθύτατο πρόβλημά σας, που δεν είναι μόνο οικονομικό, συντεχνιακό, αλλά και υπαρξιακό. Είμαστε πλάι σας για τα δίκαια αιτήματα σας, αλλά η επιλεγμένη άκαιρη χρονική στιγμή για να εκφραστείτε μας φέρνει σε δυσκολία ως καταναλωτές, επιβάτες των καραβιών και θίγει την παραγωγική και εμπορική κίνηση των εορταστικών ημερών ”.
Και συνεχίζει ” κύριοι, ως πολίτες αυτής της Χώρας, τα τελευταία χρόνια βιώνουμε τον οικονομικό μας “Γολγοθά”, όμως , μη τον ταυτίζετε με τον “Γολγοθά” των ημερών, αφήστε τις ακτοπλοϊκές γραμμές ανοιχτές. Μία απεργία την Μεγάλη Εβδομάδα είναι ότι χειρότερο για την οικονομική καταστροφή πολλών κλάδων (παραγωγοί νωπών προϊόντων της Κρήτης, τουρισμό κ.λ.π), της οικονομίας της Χώρας, που θέλοντας ή μη, παρασύρει και τα δικά σας συμφέροντα”.
Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε ότι ο πολύχρονος αγώνας της κυρίας προέδρου, που μαζί με τα λοιπά δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης έχουν έχουν αγκαλιαστεί από την φτωχολογιά με την αδιάκοπη υποστήριξη της μεσσαίας και χαμηλής τάξης. Έκκληση, λοιπόν και από το Επαρχιακό φως να ανακληθεί η προγραμματισμένη απεργία της ΠΝΟ. Στις επικείμενες εκλογές τιμωρήσετε με την ψήφο σας κάθε υπεύθυνο αυτής της κοινωνικής τραγωδίας.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com