Ανακοίνωση

Το κατάντημα ενός πρώην ισχυρού πολιτικού…

akisdance-630x507

Η κατάληξη ανέντιμων πολιτικών και άλλων καταχραστών του δημοσίου χρήματος στη φυλακή σημαίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον της όποιας χώρας και του λαού της.

Στην προκειμένη, όμως, περίπτωση για τη χώρα μας με τη μοναδική παραδειγματική καταδίκη του πρώην ισχυρού και προκλητικού πολιτικού  Άκη Τσοχατζόπουλου δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Και αυτό, επειδή οι τιμωρίες σύμφωνα με το κατάντημα μας έπρεπε να ήταν πολλές και όχι μόνο στον πολιτικό κόσμο, αλλά σε μια ευρύτερη κλίμακα που θα συμπεριελάμβανε τις ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας, τον κλήρο, την αυτοδιοίκηση, τον συνδικαλισμό κ. ά.

Αφορμή, βέβαια, γι’ αυτό το άρθρο αποτέλεσε η περίπτωση νοσηλείας του Άκη Τσοχατζόπουλου στην καρδιοχειρουργική κλινική του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου, αλλά και οι επανειλημμένες αιτήσεις αποφυλάκισης του.

Κι ενώ ο πρώην ισχυρός πολιτικός με την αδιάφορη στάση που κράτησε – παρά την έγγραφη εντολή που έλαβε από τον τότε πρωθυπουργό – για να εκλείψει ο αναχρονισμός και η γραφειοκρατία που… ήθελαν τα κρατικά οχήματα να κυκλοφορούν παράνομα, να εφοδιάζονται με καύσιμα παράνομα, να επισκευάζονται παράνομα και να δικαιολογούν οι εκλεκτοί του συστήματος οδηγοί και επιβαίνοντες εκτός έδρας αποζημιώσεις επίσης παράνομα, εκείνος έδωσε εντολή στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ν’ ασκηθεί σε βάρος μου πειθαρχικός έλεγχος.

Έπρεπε να το… βουλώσω, να μην ενοχλώ με έγγραφα και μελέτες την Υπηρεσία μου και τα πολιτικά γραφεία. Το πολιτικό και δημοσιοϋπαλληλικό σύστημα… βολευόταν καλά.

Οι φωτογραφίες αυτές μ’ εκατοντάδες έγραφα, επιστολές, δημοσιεύματα και τις μελέτες που έχω εκπονήσει, παραμένουν στο αρχείο… Περισσότερα θα διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους στο  site μας.  

http://eparxiakofos.gr/sti-mnimi-chanioti-iroa-tis-kiprou-me-to/

http://eparxiakofos.gr/archigi-tis-el-as-apo-to/

Γιάννης Η. Κάκανος 

DSC04070wtmk

DSC04069wtmk

DSC04071wtmk DSC04072wtmk

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com