Σάββατο , 15 Δεκεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

Τι καιρό θα έχει τα φετινά Χριστούγεννα;

 

Η δια βίου μάθηση είναι καλύτερη απ’ όλες τις άλλες και αυτό επειδή όσο ζούμε όλο και κάτι μαθαίνουμε. Άλλες φορές μας εκπλήσσει η πληροφορία και άλλες φορές την δεχόμαστε χωρίς αμφιβολία.

Σήμερα, όμως, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook  μία ηλεκτρονική φίλη και πολύ καλή εκπαιδευτικός, έγραφε: «Έλεγε η γιαγιά μου η Μικρασιάτισσα πως ό,τι καιρό κάνει της Αγίας Βαρβάρας θα έχει και τα Χριστούγγεννα»

Κι ενώ, όπως ισχυρίζεται η φίλη, το έχει τσεκάρει, εγώ αισθάνομαι από τώρα την αγωνία να έρθει με το καλό αυτή η λαμπρή ημέρα για εμάς τους Χριστιανούς και να δω αν πρόκειται για σύμπτωση ή πραγματικό γεγονός.

Σήμερα, πάντως, η μέρα εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας εδώ στα Χανιά ήταν καλή και έτσι θα πρέπει να είναι και η ημέρα των Χριστουγέννων, αν η μακαρίτισσα γιαγιά της από την Μικρά Ασία είχε κάνει σωστή εκτίμηση.  

Προσωπικά, βέβαια, θέλω τα Χριστούγεννα να έχουν λίγο κρύο, να βρέχει ελαφρά ή να χιονίζει. Η δική σας άποψη ποια είναι;

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε το ρεπορτάζ με την εορτή της Αγίας Βαρβάρας στο Πεδίο Βολής Κρήτης στο Ακρωτήρι και στις Μουρνιές.   

http://eparxiakofos.gr/sto-pedio-volis-kritis-lampros-o-eortasmos-tis-agias-varvaras-apo-to-endoxo-pirovoliko/

Γιάννης Η. Κάκανος

 DSC09108

DSC_0013

Δύο φωτογραφίες με το χωριό μας το Κεφάλι στα Εννιά Χωριά Κισάμου με την μία να είναι χιονισμένο το χωριό και την άλλη με καλό τον καιρό 

Untitled-2

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com