Ανακοίνωση

ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΑΜΟΥ: Κάλαντα με τη φιλαρμονική του Δήμου


Ευχάριστες μουσικές νότες σήμερα στο Καστέλι από  τη φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου έχοντας μαέστρο τον αρχιμουσικό Σπύρο Κουτσογιαννάκη. Η μπάντα του Δήμου έψαλε γιορτινά εμβατήρια και κάλαντα με πρώτο σταθμό το Δήμο Κισάμου, ενώ αμέσως μετά επισκέφτηκε τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως για να συνεχίσει στους κεντρικούς δρόμους της κωμόπολης.

Στο Δήμο Κισάμου υποδέχτηκαν τη φιλαρμονική ο δήμαρχος Γεώργιος Μυλωνάκης με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Μουντάκη και το προσωπικό του Δήμου ανταλλάσσοντας ευχές ενώ προσφέρθηκαν διάφορα γλυκά και ποτά. Στη συνέχεια σειρά είχαν τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου όπου ο μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους καλαντιστές. Η συνέχεια δόθηκε στους κεντρικούς δρόμους της κωμόπολης με συχνές στάσεις σε καταστήματα για χαιρετισμό και ευχές.

 
   

 

 

Χανιώτικα νέα Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012 σελίδα 27

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com