Κυριακή , 23 Σεπτεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΣΑΜΠΙΟΝΑΡΑ – Εγκαινιάστηκε η Έκθεση του Ομίλου Φίλων Τέχνης Χανίων

 

image0027

Με σπουδαία έργα ζωγραφικής και γλυπτών από Χανιώτες καλλιτέχνες μέλη του Ομίλου Φίλων Τέχνης Χανίων εγκαινιάστηκε στις 7  το απόγευμα της Τετάρτης η Έκθεση τους στην Πύλη Σαμπιονάρα η οποία συνδιοργανώθηκε με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη Έκθεση του Ομίλου  για το τρέχον έτος και θα παραμένει ανοιχτή έως και τις 15 Ιουνίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 μ.μ. και από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Για την Έκθεση μίλησε στα «Χανιώτικα νέα» και στο «Επαρχιακό φως», η πρόεδρος του Ομίλου κα  Ελένη Γιαννουδάκη σημειώνοντας ότι: «Εδώ και 17 χρόνια ο Όμιλος Φίλων Τέχνης Χανίων δραστηριοποιείται με πολλές εκθεσιακές παρουσίες που δημιουργούν τα μέλη μας ζωγράφοι, αγιογράφοι και γλύπτες. Απόψε εγκαινιάσαμε την έκθεση ζωγραφικής και γλυπτών μελών μας και τον Σεπτέμβριο θα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη έκθεση με αγιογραφίες. Χαιρόμαστε πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνουν οι Χανιώτες και άλλοι Έλληνες όπως και  ξένοι επισκέπτες του τόπου μας και εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας».

Γιάννης Η. Κάκανος

 image0015

image0018

image0013

image0017

Στιγμιότυπα από τον εκθεσιακό χώρο 

Η-ταυτότητα-για-την-εφημερίδα-και-σε-αυτοκόλητα

Γιάννης Κάκανος 6984 318424 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com