Πλησιάζοντας το Πάσχα οι “ Γεύσεις Κρήτης” κάνουν αναφορά σε παραδοσιακά πασχαλιάτικα έθιμα. Στο παλιό λιμάνι των Χανίων η Φωτεινή Περβολιανάκη φτιάχνει κουλούρες, κουλουράκια, καλιτσούνια και βάφει αυγά με φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας τον φλοιό από κρεμμύδια.
Χανιώτικα νέα Σάββατο 20 Απριλίου 2013 σελίδα 28
να κανω μια διευκρινηση στην αρχη που δειχνει τα αυγα εχει γινει λαθος στο μονταζ και εχει ενα κομματι με δοσολογιες υλικων που ανηκουν στα τσουρεκια,στα αυγα εχει μονο κρεμμυδοφυλλα και λιγο ξυδι.
Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή για την διευκρίνηση αλλά ο τεχνικός μας ήδη αναχώρησε με άδεια και με τόσες υποχρεώσεις που είχε για να φτιάξει αντίστοιχες βιντεοσκοπήσεις για τις ημέρες απουσίας του έγινε αυτό το λάθος.