Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Σε… πασχαλινό κλίμα οι “ Γεύσεις Κρήτης” στο δέκατο όγδοο επεισόδιο των “Χανιώτικων νέων” – Βίντεο

Πλησιάζοντας το Πάσχα οι  “ Γεύσεις Κρήτης” κάνουν αναφορά σε παραδοσιακά πασχαλιάτικα έθιμα. Στο παλιό λιμάνι των Χανίων η Φωτεινή Περβολιανάκη φτιάχνει κουλούρες, κουλουράκια, καλιτσούνια και βάφει αυγά με φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας τον φλοιό από κρεμμύδια.

 

 

Χανιώτικα νέα Σάββατο 20 Απριλίου 2013 σελίδα 28

 

2 σχόλια

  1. ΦΩΤΕΙΝΗ

    να κανω μια διευκρινηση στην αρχη που δειχνει τα αυγα εχει γινει λαθος στο μονταζ και εχει ενα κομματι με δοσολογιες υλικων που ανηκουν στα τσουρεκια,στα αυγα εχει μονο κρεμμυδοφυλλα και λιγο ξυδι.

    • Ιωάννης Κάκανος

      Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή για την διευκρίνηση αλλά ο τεχνικός μας ήδη αναχώρησε με άδεια και με τόσες υποχρεώσεις που είχε για να φτιάξει αντίστοιχες βιντεοσκοπήσεις για τις ημέρες απουσίας του έγινε αυτό το λάθος.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com