Δευτέρα , 18 Δεκεμβρίου 2017
Ανακοίνωση

Ψήφισμα από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Με αφορμή το ψήφισμα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» για τον εκλιπόντα πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που κατ’ εξαίρεση δημοσιεύουμε, υπενθυμίζουμε στο αναγνωστικό κοινό, Φορείς, Συλλόγους, Ενορίες, Αυτοδιοίκηση κ.ά, ότι στο site www.eparxiakofos.gr γίνονται μόνο δικές μας αναρτήσεις για διάφορα θέματα, κυρίως πολιτιστικά, που έχουμε καλύψει.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της μεταπολεμικής μας ιστορίας  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εκ των Ιδρυτικών μελών του Ιδρύματος και με σημαντική προσφορά προς αυτό, αποφάσισε ομόφωνα:

- να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

- να παραστούν τα μέλη της καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία

- να κατατεθεί ποσόν σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος για τη δενδροφύτευση των Λευκών Ορέων

- να αναβληθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ιδρύματος, μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

- να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

………………………

P1000208wtmk P1000209wtmk P1000210wtmk
P1000213wtmk

Στιγμιότυπα από το λαϊκό προσκύνημα στη σωρό του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού τα οποία καταγράψαμε το μεσημέρι της Πέμπτης στον ιστορικό Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής Χανίων.

Περισσότερα στον σύνδεσμο:

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com