Ανακοίνωση

Ο Γιάννης Βαρουφάκης οφείλει ν’ απαντήσει για την Έλενα Παναρίτη

 

Η ενημέρωση είναι υποχρέωση κάθε δίκαιου Μ.Μ.Ε. και το «Επαρχιακό φως www.eparxiakofos.gr »  ήταν, είναι και συνεχίζει ως ανεξάρτητο τον αγώνα του για μια καλύτερη Ελλάδα.

Κι επειδή η ελπίδα είναι μια μορφή πίστης που ανεβάζει το ηθικό κάθε ανθρώπου, επισημαίνουμε ότι η νέα κυβέρνηση μέχρι σήμερα το κατόρθωσε. Οφείλει, όμως, να δίνει εξηγήσεις σε κάθε δημόσια αναφορά για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις της. Με αφορμή, λοιπόν, το άρθρο που θα διαβάσετε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, η Έλενα Παναρίτη που είχε εκλεγεί βουλευτής επικρατείας της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, είναι σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη.

http://blablaworldnews.blogspot.gr/20…/…/blog-post_866.html… 

Βαρουφάκης-Παναρίτη-Παπανδρέου

2 σχόλια

  1. Κωστής Πετράκης

    Αντιγράφω από άλλη ανάρτηση: «Και οι δύο, συνοδεύουν άτυπα τον Γιάννη Βαρουφάκη, χωρίς να έχουν θέση συμβούλου.»

    – See more at: http://www.alexiptoto.com/ποιοι-είναι-δύο-σωματοφύλακες-του-βαρ/#sthash.Cc7IrwgS.dpuf

    • Ιωάννης Κάκανος

      Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Πετράκη για την ευγενή συμμετοχή σας. Επιτυχία πιστεύουμε κάθε κυβέρνησης είναι ν” αφοπλίζει τους πολικούς αντιπάλους κάνοντας τους μάλιστα να την επικροτούν ή να σιωπούν!!!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com