Σάββατο , 19 Ιανουαρίου 2019
Ανακοίνωση

Να δίνονται περισσότερα χρήματα στους… μικρούς τυχερούς του ΤΖΟΚΕΡ

4046632

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι, φίλοι του ΤΖΟΚΕΡ οι οποίοι συμπληρώνουν τακτικά δελτία  ευελπιστώντας στη θεά τύχη μήπως και τους τύχει το πολυπόθητο 5+1 ούτως ώστε να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα ακόμα και των εγγονιών τους.

Το ΤΖΟΚΕΡ όπως είναι γνωστό σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του προσφέρει οκτώ (8) τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους «5+1» αριθμούς της επιλογής σας.

Τα κέρδη στις κατηγορίες «5+1» και «5» εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες μοιράζονται τα ίδια πάντα… ψίχουλα, αιτία που προκαλεί αρνητικά αλλά δίκαια σχόλια σε βάρος του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ή ΟΠΑΠ όπως τον γνωρίζουν όλοι.  

Υπάρχει βέβαια και η αντίληψη μέρους της κοινής γνώμης η οποία δίκαια, άδικα πιστεύει ότι η πρώτη κατηγορία, το γνωστό «5+1» αποτελεί απάτη. Παρά ταύτα ο ΟΠΑΠ κωφεύει. Γιατί;   

Τελειώνοντας κάνουμε υπενθύμιση ότι σε προγενέστερο άρθρο μας που θα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, μεταξύ άλλων, προτείναμε τα κέρδη στις μικρές κατηγορίες να αυξηθούν. 

 http://eparxiakofos.gr/peri-ticheron-pegnion/

Γιάννης Η. Κάκανος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com