Παρασκευή , 16 Νοεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

Με δυνατό αέρα αποχαιρέτισε ο Φεβρουάριος

 

Τελείωσε ο τελευταίος χειμερινός μήνας για το νέο ημερολόγιο χθες με πολύ δυνατό αέρα που άρχισε τις βραδινές ώρες προκαλώντας διάφορες ζημιές όπως για παράδειγμα ξεριζώματα δέντρων και σπασίματα κλώνων.  Για παράδειγμα όσοι κυκλοφορούσαν από και προς τη Σούδα επιλέγοντας την παλιά διαδρομή κινδύνευαν από κλαδιά που έσπασαν και εξακολουθούσαν να σπάνε με πολύ ευκολία από τις δενδροστοιχίες των ευκαλύπτων.

Ο πρώτη μέρα τώρα του Μαρτίου ξημέρωσε πραγματικά ανοιξιάτικη και αν συνεχιστεί όλο τον μήνα η καλοκαιρία δεν θα είναι ότι καλύτερο. Βέβαια για τους παλαιοημερολογίτες έχουμε ακόμα Φεβρουάριο αφού από το 1900 μέχρι και το 2100 θα είναι πίσω 13 ημέρες. Πρέπει, όμως, να δούμε ακόμα Χειμώνα με βροχές και χιόνια, όπως άλλωστε λέει και η λαϊκή παροιμία: “Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης…” 

Γιάννης Η. Κάκανος

SONY DSC

 SONY DSC

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com