Ανακοίνωση

Κωνσταντίνος Γάτσιος, ένας ξεχωριστός άνθρωπος υποψήφιος αρχηγός…

gatsios-thumb-large

Κεντροαριστερά, λοιπόν, με δέκα υποψήφιους αρχηγούς να διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία του νέου πολιτικού φορέα όπου στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει το 3% για είσοδό του στη Βουλή. Παρακολουθώντας τα διαδραματιζόμενα στον συγκεκριμένο χώρο, διαπιστώνουμε ότι μέσα στους δέκα υποψηφίους, κάποιοι κάνουν την διαφορά μ’ έναν εξ’ αυτών να είναι ο πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, καθηγητής σήμερα στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης τού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο μεγάλος, όμως, αριθμός των υποψηφίων αρχηγών κατά την άποψη της κοινής γνώμης την οποία δεν έλαβαν υπόψη τους, δεν προσδίδει ελπίδες στους πονεμένους και άδικα ταλαιπωρημένους Έλληνες. Το αποτέλεσμα, βέβαια, της εκλογικής αναμέτρησης θα δείξει σε πολύ σύντομο χρόνο και πριν από τις βουλευτικές εκλογές αν τελικά μπορέσει ο εκλεγείς αρχηγός να επικρατήσει προσελκύοντας αισιόδοξους ψηφοφόρους ή δυσαρεστημένους από άλλα κόμματα ή και από το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό της αποχής. Καλή επιτυχία.    

Γιάννης Η. Κάκανος   

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

           

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com