Ανακοίνωση

Κάνε κι εσύ την δική σου εκδήλωση συλλεκτική στο «Επαρχιακό φως»

_DSC0229

Για την έκδοση του δεκάτου ογδόου κατά σειρά πολυτελούς εντύπου μας που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα έχουμε αρχίσει να κλείνουμε σελίδες ενδιαφερομένων φορέων και ιδιωτών που επιθυμούσαν να συμπεριληφθούν οι εκδηλώσεις, παλιές και νεότερες. 

Ελεύθερες σελίδες υπάρχουν και για τις δικές σας εκδηλώσεις. Όσοι, λοιπόν, άλλοι επιθυμούν να συμπεριλάβουμε στο επόμενο τεύχος μας την δική τους εκδήλωση παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6979 457191 ή να μας μεταβιβάσουν email στη διεύθυνση: eparxiakofos@gmail.com

Το «Επαρχιακό φως» κυκλοφορεί με δέκα χιλιάδες τεύχη και διανέμεται δωρεάν. Η διανομή των εντύπων, εκτός από τον Νομό μας, γινόταν και στις πόλεις του Ρεθύμνου, του Ηρακλείου και του Αγίου Νικολάου.

Από το επόμενο τεύχος σταματάμε τη διανομή στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο και την επεκτείνουμε στο Ρέθυμνο για όλο τον Νομό, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία αρκετών κατοίκων από πολλά χωριά του γειτονικού μας Νομού.    

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε σε ηλεκτρονική μορφή όλα μας τα τεύχη:

 http://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Χρυσή ευκαιρία η διαφήμιση στο «Επαρχιακό φως»

Οι διαφημίσεις στα έντυπά μας παραμένουν με φθηνό τιμολόγιο και με δωρεάν ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας για πάντα. 

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com