Ανακοίνωση

Η πρώτη υποψηφιότητα γυναίκας δημάρχου στη Σίφνο

1077208_378795072244007_1009734174_o

Η δημοσιοποίηση  της δραστήριας προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, Μαρίας Ναδάλης ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος στο φημισμένο μικρό, πανέμορφο τουριστικό νησί των δυτικών Κυκλάδων, τη Σίφνο, έδωσε μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες κατοίκους του νησιού.

Και αυτό, γιατί η Μαρία στην μέχρι σήμερα πορεία της στα δρώμενα του Πολιτιστικού Συλλόγου έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες.

Εμείς, επειδή έχουμε παρακολουθήσει την λαμπρή πορεία της στα κοινά, λόγω του ότι με την Σίφνο διατηρούμε στενές σχέσεις φιλίας αφού ζήσαμε δύο χρόνια στο νησί κατά το μακρινό παρελθόν,  θεωρούμε ότι ίσως και να μην υπάρξει αντίπαλος της, από σεβασμό και μόνο στα όσα έχει προσφέρει στο αγαπημένο της νησί. Αν, όμως,  υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουν στην μετέπειτα πορεία, μια άριστη συνεργασία προς όφελος του τόπου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε το πρόσφατο πολυτελέστατο περιοδικό μας: 

http://eparxiakofos.gr/eparchiako-fos-stin-kikloforia-to-22o-tefchos-minos-septemvriou-2018/

Γιάννης Η. Κάκανος 

fos - Αντιγραφή

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com