Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γεύσεις Κρήτης: Το πιλάφι του “φτωχού” και ασκρολίμπους με κουκιά

SONY DSC

Οι Γεύσεις Κρήτης ολοκλήρωσαν ένα χρόνο μ’ εβδομαδιαία επεισόδια μαγειρικής από νοικοκυρές και νοικοκύρηδες στα Χανιά και στα χωριά του Νομού μας που μαγείρεψαν για την διαδικτυακή εκπομπή της τηλεόρασης των «Χανιώτικων νέων». Γενέθλια, λοιπόν, με αυτό το επεισόδιο, όπου, η νοικοκυρά Ελένη Σγουράκη από το Ξηροστέρνι του Αποκόρωνα, μαγειρεύει στο 5ο ΚΑΠΗ της παλιάς πόλης πιλάφι του “φτωχού” και ασκρολίμπους με κουκιά. Συνοδευτικά πιάτα των δύο απλών και νόστιμων φαγητών  είναι μια πλούσια σαλάτα με διάφορα χόρτα και χόνδρο, ραπανάκια, ρέγκα  και καλό κρασί. Η συνέχεια αύριο καθώς και στην  ιστοσελίδα της εφημερίδας. 

Το βίντεο θα το δείτε κι εδώ κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://eparxiakofos.gr/gefsis-kritis-spanakorizo-pilafi-tou-ftochou-ke-askrolimpi-koukia-vinteo/  

 

 SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

Χανιώτικα νέα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 σελίδα 30

30-20131214 - Αντιγραφή

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com