Ανακοίνωση

Ευεργέτης στο Αννουσάκειο Ίδρυμα ο Βενιζέλος Σκαλίδης

SONY DSC

Μεταξύ άλλων Κισαμιτών με σημαντική προσφορά δωρεών σε Ιδρύματα, συμπεριλαμβάνεται και ο εν αποστρατεία αντιστράτηγος του Στρατού, Βενιζέλος Σκαλίδης από το Κεφάλι των Εννιά Χωριών, ο οποίος, πριν από λίγα χρόνια κατέθεσε σημαντική οικονομική δωρεά για να φτιαχτεί μια πολυτελέστατη πτέρυγα φιλοξενίας ηλικιωμένων στο Αννουσάκειο Ίδρυμα. Εκτός, όμως, αυτής της δωρεάς κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα για την ανέγερση ενός μικρού Ναού αφιερωμένου στον Άγιο Γεώργιο πάνω στον πανοραμικό λοφίσκο “Διαμαντή” στην αρχή του χωριού του.  

Ο “Στρατηγός”, όπως τον αποκαλούν οι χωριανοί του, έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο, αλλά οι προσφορές του τόσο στο Αννουσάκειο για τους ανήμπορους ηλικιωμένους όσο και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας με την ανέγερση του μικρού Ναού του Αγίου Γεωργίου, αποτελούν λαμπρά διαχρονικά παραδείγματα για μίμηση. Παραθέτουμε στιγμιότυπα από το ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε σήμερα στη μνήμη του στον Άγιο Γεώργιο παρουσία χωριανών, συγγενών και κατοίκων από τα γύρω χωριά.

Γιάννης Η. Κάκανος 

SONY DSC

???????????????????????????????

SONY DSC

SONY DSC

 SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Η ταυτότητα για την εφημερίδα και σε αυτοκόλητα

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com