Παρασκευή , 17 Αυγούστου 2018
Ανακοίνωση

Εορταστική εσπερίδα εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων

 

Την ετήσια εορταστική εσπερίδα του πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο “Mega Place” της πόλης μας ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων παρέα και με τον Αη Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά των οικογενειών.  

Μιλώντας στα «Χ.Ν.» και στο «Επαρχιακό φως» ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Τζιγκουνάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι « μακριά από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη δουλειά μας κάνουμε απόψε την ετήσια γιορτή μας μαζί με τις οικογένειές μας για να περάσουμε ευχάριστα και ν’ ανταλλάξουμε ευχές για υγεία, υπομονή και έναν καλύτερο νέο χρόνο για όλους μας».

 Ο ίδιος ανέφερε την ανάγκη για αύξηση του προσωπικού επισημαίνοντας: «Μείναμε λιγότεροι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ν’ ανταποκριθούμε στις ανάγκες της εργασίας μας. Ευελπιστούμε κι ευχόμαστε το  θαύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τους αρμόδιους ούτως ώστε να μεριμνήσουν για τα αυτονόητα. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλον τον κόσμο».

Γιάννης Η. Κάκανος yanniskakanos@gmail.com    

???????????????????????????????

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com