Τετάρτη , 26 Σεπτεμβρίου 2018
Ανακοίνωση

Έλληνες επιστήμονες διαπρέπουν σε όλο τον πλανήτη

eparxiakofos.gr_image0018

Μικρή σε έκταση και πληθυσμό η πατρίδα μας, αλλά στο καλύτερο σημείο του πλανήτη, αιτία να παραμένει στόχος πολλών όπως για παράδειγμα συμβαίνει με την εξ ανατολών Τουρκία.

Ενώ η ελληνική ιστορία είναι γραμμένη με αίμα χιλιάδων προγόνων μας που πολέμησαν τους εκάστοτε κατακτητές για να έχουμε τα σημερινά γεωγραφικά όρια σε νησιώτικη και ηπειρωτική Ελλάδα, η πατρίδα μας σήμερα κινδυνεύει.  

Κι ενώ γεννιούνται Έλληνες με σπουδαία μυαλά, δεν χαίρουν σωστής αντιμετώπισης με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να προσφέρουν τα πνευματικά τους χαρίσματα σε άλλες χώρες αντί της δικής μας επειδή, κάποια άλλα μυαλά, όπως των περισσότερων πολιτικών, κυρίως, της μεταπολίτευσης, κυβερνούν τη χώρα με λάθη, παραλείψεις, αναλήθειες, φανατισμό και διαφθορά.

Για να μην γίνουμε… μωσαϊκό λαών, έστω και αργά οφείλουμε να προστατεύσουμε τη μικρή μας χώρα, δίχως αυτό να θεωρηθεί ρατσισμός. 

Για διαπρεπείς Έλληνες στο εξωτερικό θα διαβάσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://ellas2.wordpress.com/category/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85/

Γιάννης Η. Κάκανος

 eparxiakofos.gr_image0040

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com