Παρασκευή , 18 Ιανουαρίου 2019
Ανακοίνωση

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον τόπο με τους βράχους μνημεία στο Ακρωτήρι Χανίων

 

 
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες και  αγωνιστές οπλίτες του στρατοπέδου του Ακρωτηρίου σε  διάφορες μάχες κατά την Επανάσταση του 1897 πραγματοποιήθηκε  χθες  στον Άγιο Χριστόφορο (περιοχή Τράφος), στις Κορακιές, μετόχι της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου, παρουσία πολιτικών Αρχών, εκπροσώπων φορέων, κληρικών και αρκετού κόσμου. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε  επιμνημόσυνη δέηση όπου προεξήρχε ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

 

Πλάνα βιντεοσκόπησης θα δείτε κάνοντας κλικ εδώ:

 

 

 

 

Να χαρακτηριστούν οι ιστορικοί βράχοι μνημεία…

 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπανίου Νίκος Γιαννακάκης εξέφρασε τα παράπονά του σε βάρος του Δήμου Χανίων, επισημαίνοντας τα εξής: » Διαμαρτύρομαι γιατί από πέρυσι μέχρι φέτος δεν έγινε τίποτα το ουσιαστικό από τον Δήμο προκειμένου να προχωρήσει η αναγνώριση των βράχων ως μνημεία Νεωτέρων Χρόνων. Η απόφαση που θα έπρεπε να έχει παρθεί από τον Απρίλιο του 2012 πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 4/4/2013 προκειμένου όπως-όπως να καλυφθεί το κενό και να έχει να πεί κάτι ο κ. Δήμαρχος στο λόγο του».

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com