Ανακοίνωση

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες και όσους μας στηρίζουν με διαφημίσεις

IMG_4435

Εμείς που εκδίδουμε το «Επαρχιακό φως» με διάφορα ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας ρεπορτάζ στην ύλη του η οποία έχει επιλεγεί από ενδιαφερόμενους και που ακόμα διατηρούμε στο site μας χιλιάδες άλλες εκδηλώσεις, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το αναγνωστικό κοινό που μας διαβάζει και όσους επαγγελματίες ή Φορείς, μας στηρίζουν οικονομικά με διαφημίσεις.

Τελειώνοντας υπενθυμίζουμε στους τακτικούς αναγνώστες, ενώ κάνουμε γνωστό σε καινούργιους ότι το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει μετά τις 20 Ιουνίου με δώδεκα αντί για δέκα χιλιάδες τεύχη και οι διαφημίσεις θα παραμείνουν στην ίδια τιμή. Χώρος υπάρχει ακόμα για ρεπορτάζ όπως και για προβολή επιχειρήσεων εντός και εκτός Νομού.     

Στους παρακάτω συνδέσμους θα δείτε όλα τα τεύχη μας που έχουν κυκλοφορήσει δωρεάν σε όλη την Κρήτη και όσους έχουν διαφημιστεί συμβάλλοντας σε αυτή την προσπάθεια.   

http://eparxiakofos.gr/category/advertisements/

http://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

 13-KAKANOS-Page-13

image0049

 300Χ250-gr-food 300Χ250-gr-kids

 

DSC03485

19x27-Newspaper-Add1

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com