Ανακοίνωση

Διαφημιστική προσφορά μ’ ένα ευρώ τον μήνα στο www.eparxiakofos.gr

eparxiakofos0116

Κατανοώντας τις δυσκολίες των καιρών που αντιμετωπίζουν κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις των Χανίων και του Νομού μας γενικότερα ετοιμάζουμε φόρμα προβολής στο site που θα ισχύσει από 1 Ιανουαρίου 2017 μ’ ελάχιστη διάρκεια τους 24 μήνες, μόνο μ’ ένα ευρώ τον μήνα.

Φθηνή επίσης θα διατηρηθεί και η διαφήμιση στα έντυπα μας παρά το υψηλό κόστος που στοιχίζουν μαζί με τη δωρεάν διανομή τους σε όλη την Κρήτη. Το «Επαρχιακό φως» τυπώνεται στα υπερσύγχρονα Τυπογραφεία της καθημερινής εφημερίδας «Χανιώτικα νέα» σε δέκα χιλιάδες τεύχη με ποιοτικό χονδρό χαρτί εκατοστάρι. Την ύλη στα έντυπα την επιλέγουν ως επί το πλείστον οι αναγνώστες μας που ενδιαφέρονται για τη διάσωση δικών τους εκδηλώσεων.

Το πρώτο μας τεύχος κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2012, ενώ το επόμενο που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο του 2017 θα είναι το 16ο κατά σειρά. Όσοι, βέβαια, επαγγελματίες διαφημίζονται στα έντυπά μας, αναρτώνται δωρεάν στο site.  

Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και να περάσετε χαρούμενα τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και το νέο έτος να είναι για όλους μας με λιγότερα προβλήματα και στεναχώριες…

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε στιγμιότυπα από την διανομή του προηγούμενου εντύπου μας.

http://eparxiakofos.gr/eparchiako-fos-me-to-kalo-ke-sto-epomeno-tefchos-mas-efchonte-stis-dianomes/

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

Δημοσιογράφοι, μέλη της ΠΑ.Δ.Ε.  Μ.Μ.Ε. 

i-taftotita-gia-tin-efimerida-ke-se-aftokolita

 Μεταξύ αρκετών φίλων και αναγνωστών που κοινοποίησαν ή και ανάρτησαν στο site τους την διαφημιστική μας προσφορά και οι φίλοι εδώ στον παρακάτω σύνδεσμο. Χίλια ευχαριστώ. 

https://www.facebook.com/Gavdos-Traveler-Service-Online-214719185235178/?hc_ref=NEWSFEED

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com