Τετάρτη , 21 Φεβρουαρίου 2018
Ανακοίνωση

Διαφημιστική ενημέρωση από το Επαρχιακό φως www.eparxiakofos.gr

eparxiakofos_gr_0375

Το Επαρχιακό φως κάνει γνωστό ότι οι διαφημίσεις στο έντυπο όπως και στο site είναι ιδιαίτερα φθηνές, κι’ όσοι διαφημίζονται στο έντυπο, αναρτώνται δωρεάν στο site μας. Δωρεάν ακόμα  μπορούν να προβληθούν όσοι θέλουν στην ιστοσελίδα μας με την υποχρέωση ν’ αναρτήσουν στην επιχείρησή τους ένα διαφημιστικό αυτοκόλλητο που θα τους δώσουμε. Εξαίρεση στο τιμολόγιο για το site αποτελούν οι διαφημίσεις με πλαίσιο στην αρχική σελίδα οι οποίες ετήσια στοιχίζουν μαζί με τον ΦΠΑ 70 ευρώ.

Στα έντυπα μας οι ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις στοιχίζουν μαζί με τον ΦΠΑ 500 ευρώ εκτός από την 3η σελίδα την τελευταία και το “σαλόνι” που στοιχίζουν 800 ευρώ με τον ΦΠΑ. Οι διαφημίσεις μισής σελίδας, στοιχίζουν ακριβώς τα μισά χρήματα απ’ ότι ολόκληρη η σελίδα.    

Ενορίες, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Δήμοι κλπ., που επιθυμούν τη συμμετοχή δικών τους εκδηλώσεων ή ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο site μας  παρακαλούνται να μας ενημερώσουν εγκαίρως. Οι αναρτήσεις ευχών, στοιχίζουν μαζί με τον ΦΠΑ 25 ευρώ, ενώ οι διαφημίσεις για όλο το 2016 στοιχίζουν μόνο 40 ευρώ με ΦΠΑ.

Σε όσους ενδιαφέρει να  συμπεριλάβουμε στο επόμενο τεύχος κάποιο ή κάποια ρεπορτάζ που τους αφορούν ως συλλεκτικά να μας ενημερώσουν εμπρόθεσμα.  

Τo Επαρχιακό φως είναι ένα πολυτελές έντυπο με 100ρι χαρτί και κυκλοφορεί δωρεάν σε δέκα χιλιάδες αντίτυπα. Συλλεκτικά μας τεύχη θα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές και μια καλή νέα χρονιά.

Με εκτίμηση

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

eparxiakofos_gr_0386

eparxiakofos_gr_0385

eparxiakofos_gr_0170

eparxiakofos_gr_0371

eparxiakofos_gr_0383

 

eparxiakofos_gr_0172

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com