Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Πικρές αλήθειες από τον κ. Ρέππα, αλλά ως εδώ, φτάνει…

 

 

 
Ρέππας: “Δεν αρκεί μια συγγνώμη στο λαό”

 Διαβάζουμε σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2011  στον ηλεκτρονικό Τύπο και στην «Ελευθεροτυπία της Κυριακής» το άρθρο «πρόκληση» με συντάκτη τον παραπάνω – συμπαθέστατο για πολλούς – παλιό πολιτικό και αναρωτιόμαστε: Ασφαλώς και δεν αρκεί μια συγνώμη στο λαό για όσα φαιδρά έγιναν μέσα σε δύο χρόνια… Ο εθελούσιος  κατ΄οίκον περιορισμός πολλών παλιών πολιτικών, θα συνέφερε τον βασανισμένο λαό και θα του έδινε νέες ελπίδες βλέποντας καινούργια πρόσωπα ως υποψήφιους σε όλα τα κόμματα. Πρωτάρηδες βουλευτές χρειάζονται στο Κοινοβούλιο.

 

https://eparxiakofos.gr/?p=5986

 

https://eparxiakofos.gr/?p=520

5 σχόλια

  1. Βαγγελιώ Καλαγασίδη

    κ.Κάκανε, από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο!!!!!! Το ζητούμενο είναι ότι αυτοί θα καθορίσουν πάλι τα ψηφοδέλτια, οπότε πάλι τα ίδια ονόματα θα βρίσκονται στα έδρανα της Βουλής. Ποια δημοκρατία έχουμε? Αν κάποιος κάνει μια μελέτη σχετικά με τα ονόματα που έχουν περάσει από τα έδρανα θα δει συγκεκριμένα ονόματα που εναλλάσονται από πατέρα σε γιο και κόρη!!!!! Αυτό αν είναι από τα ΚΛΕΙΣΤΑ επαγγέλματα!!!!! Και οι περιστασιακοί που μπαίνουν επίσης είναι άτομα έντονα κομματικοποιημένα, συνδικαλιστές, στρατιωτάκια των στρατηγών. Καινούργια πρόσωπα, λοιπόν, με τα ίδια ανώτερα στελέχη δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε……

  2. Μιχάλης Μινουδάκης

    Χαίρομαι και …διπλοχαίρομαι για το πολιτικό σχόλιό σου-θέση που υπάρχει. Χαίρομαι διότι πρέπει, όπως το λες να αυτοαποσυρθούν. Διπλοχαίρομαι επειδή είχα διαβάσει παλιότερα κείμενό σου για τον Ρέππα…θυμάσαι!

  3. DEPYS IRON SERVICE

    Ο εθελούσιος κατ΄οίκον περιορισμός να μετατραπεί σε “κατά στάβλον” περιορισμό, αυτομαστίγωμα 2 φορές την ημέρα και ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ!!!

  4. Γεώργιος Κατάκης

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ.

  5. Mε τη συγνώμη δεν σβήνουν τα λάθη! Τώρα όλοι πληρώνομε τα σφάλματα χρόνων, οδηγώντας μια ολόκληρη Ελλάδα πέρα από την οικονομική κρίση, σε κρίση ψυχολογική και σε κρίση αξιών!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com