Ανακοίνωση

Αναστάτωση σε γειτονιά του Κουμπέ από δολιοφθορές σε ελαστικά οχημάτων!

 

eparxiakofos.gr_image0005

Αναστάτωση προκλήθηκε απόψε στους κατοίκους της οδού Κωνσταντίνου Κανάρη  όταν κάτοικος της ίδιας οδού, μετά τις 8.30 η ώρα προκάλεσε δολιοφθορές σε πάνω από 10 οχήματα που ήταν σταθμευμένα τρυπώντας με αιχμηρό αντικείμενο τα ελαστικά τους. Άμεση υπήρξε η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κρήτης συλλαμβάνοντας τον δράστη πριν προκαλέσει ακόμα περισσότερες φθορές. Όπως δήλωσαν στα «Χ.Ν.» και το «Επαρχιακό φως» κάτοικοι της οδού και της περιοχής πρόκειται για άτομο εξαρτημένο στα ναρκωτικά. Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι οι δηλώσεις κατοίκων της οδού που ρωτήσαμε. 

Ο παπα – Γρηγόριος Τζαγκαράκης είπε: «Ορισμένοι γείτονες που καθόταν στα μπαλκόνια τον είδαν που τρυπούσε τα λάστιχα και ειδοποίησαν την Αστυνομία που ήρθε και τον συνέλαβε».

Ο κ. Ελευθέριος Χριστοδούλου μας είπε ότι ο νεαρός όπως ήταν «σε έξαρση άρχισε να τρυπά με αιχμηρό αντικείμενο τα ελαστικά».

 

eparxiakofos.gr_image0010

eparxiakofos.gr_image0014

eparxiakofos.gr_image0013

35-20141010

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com