Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Κοσμοσυρροή σε γάμους και βαπτίσεις στο εξωκλήσι του Αγίου Φανουρίου

eparxiakofos.gr_image0124

Τα εκατοντάδες παράνομα σταθμευμένα οχήματα στις δύο πλευρές της νέας εθνικής οδού με τον κόσμο να περπατά για μεγάλη απόσταση από και προς το μικρό εξωκλήσι του Αγίου Φανουρίου όταν πρόκειται να τελεστούν Μυστήρια βαπτίσεων και γάμων, αυξάνουν τον δείκτη της επικινδυνότητας για δυστυχήματα.  Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε το απόγευμα του Σαββάτου στον Άγιο Φανούριο την ώρα που το στολισμένο αυτοκίνητο της νύφης την έφερε στην εκκλησία, δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στη νέα εθνική οδό.

Αν, όμως, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου που προϋπήρχε της νέας εθνικής οδού είχε προβλεφτεί εκείνα τα χρόνια έξοδος και είσοδος με χώρο στάθμευσης των οχημάτων παράπλευρα της εκκλησίας, θα είχε γίνει το ίδιο και στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ πού κτίσθηκε μετέπειτα πλάι στην εθνική οδό και δεν θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Κι ενώ στο παρελθόν έχουν βαφτεί με αίμα τα σημεία αυτά της  εθνικής οδού, δεν έχει γίνει το αυτονόητο!

eparxiakofos.gr_image0125

eparxiakofos.gr_image0128

eparxiakofos.gr_image0129

eparxiakofos.gr_image0130

eparxiakofos.gr_image0131

Στιγμιότυπα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου. Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε να ζήσουν με ευτυχία σε όλη τους τη ζωή.

 

eparxiakofos.gr_image0132

Η νέα εθνική οδός έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ 

 04-2040728

KAKANOS_BACK22

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com