Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Παρουσιάστηκε στη Δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων “Το χρυσαφένιο κουκούτσι”, ένα παιδικό βιβλίο!

 

Με γεμάτη την αίθουσα από κόσμο, συγγενείς και φίλους του συγγραφέα, αλλά και πολλούς γονείς με τα μικρά παιδιά τους έγινε χθες το βράδυ στην αίθουσα ομιλιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων η παρουσίαση του παραπάνω παιδικού βιβλίου με συγγραφέα τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο. 

Για το βιβλίο αυτό μίλησε στο «Επαρχιακό φως» ο συγγραφέας του υπογραμμίζοντας ότι « είναι το πρώτο μου βιβλίο και στέλνω στα παιδιά τρία κεντρικά μηνύματα. Το πρώτο μήνυμα μιλά για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των παιδιών μέσα από τα φρούτα και τα λαχανικά. Το δεύτερο μήνυμα μιλά για σωστή διαχείριση απώλειας αγαπημένου προσώπου και το τρίτο μήνυμα για επίτευξη στόχων μέσα από τη συλλογικότητα και τη συν-οργάνωση».

Την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα η βιβλιοθηκονόμος Βιβή Χουδαλάκη, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο εφημέριος της Ενορίας Αγίας Μαρίνας και αρχιερατικός επίτροπος π. Γεώργιος Περάκης καθώς επίσης και ο αντιδήμαρχος Χανίων Δημήτρης Λειψάκης για ν’ αρχίσει η παρουσίαση του βιβλίου  από την Κατερίνα Πολύζου, την Ελένη Βουγιούκαλου και τη Χρύσα Μαρουσάκη.  

eparxiakofos.gr_image0000

eparxiakofos.gr_image0001

eparxiakofos.gr_image0002

eparxiakofos.gr_image0003

32-20140619

Graphic2

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com