Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Φωτορεπορτάζ από τη βάφτιση της μικρής Ελισάβετ στους Μαχαιρούς Αποκορώνου

 

 
Στον περικαλλή Καθεδρικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής στους Μαχαιρούς Αποκορώνου τελέστηκε χθες το βράδυ το Μυστήριο της βάφτισης της μικρής Ελισάβετ, κόρης του Σταύρου και της Νατάσσας Βασιλάκη με προσκεκλημένους πολλούς συγγενείς, χωριανούς και φίλους. Νονός ήταν ο Γιάννης Γουρνιεζάκης φίλος των γονέων της Ελισάβετ. Μετά την τελετή του Μυστηρίου προσφέρθηκε πλουσιοπάροχο γεύμα στην πλατεία του χωριού και το γλέντι άναψε και συνεχίζεται ακόμα με περισσότερο κόσμο. Από την πλευρά μας ευχόμαστε πολλές ευχές στη μικρή νεοφώτιστη χαριτωμένη Ελισάβετ. Στο νονό να είναι άξιος και στους γονείς, παππού και γιαγιάδες να την καμαρώνουν. Παραθέτουμε αρκετά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την  όμορφη βραδιά.

   

 

 

 

Το Επαρχιακό φως σε συλλεκτικό λεύκωμα.

 https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%89/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com