Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

“Τραγική η κατάσταση με τις τιμές στα καύσιμα”, δήλωσε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Χανίων

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση με τις τιμές στα καύσιμα ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Χανίων , Βαγγέλης Κώτσος. Μάλιστα, αρκετοί οικογενειάρχες βάζουν μόνο τρία, τέσσερα ή πέντε ευρώ για να είναι σε θέση να κάνουν τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους με τα οχήματά τους. Μιλώντας στα «Χ.Ν.», με αφορμή και κάποιες μικρές μειώσεις τιμών που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε πρατήρια, ο κ. Κώτσος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

“Όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, το λέω ξανά και ας με πουν γραφικό, πρέπει να αφαιρεθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για να έχουμε αποτέλεσμα και ελάφρυνση στην τσέπη του καταναλωτή. Η κατάσταση είναι τραγική και σας λέω ως παράδειγμα ότι υπάρχουν πολλοί πελάτες μας, άνθρωποι του μεροκάματου, οικογενειάρχες, που έρχονται και βάζουν τρία, τέσσερα και πέντε μόνο ευρώ καύσιμα για τις απαραίτητες μετακινήσεις τους. Σε αυτό το πρόβλημα πρέπει να σκύψει η κυβέρνηση, το Υπουργείο και δεν είναι δυνατόν να λέμε εμείς αυτή τη στιγμή ότι το πλαφόν, αν ρίξει τις τιμές ένα ή δύο λεπτά είναι λύση. Ήδη στις τελευταίες μέρες έχουν πέσει τρία και τέσσερα λεπτά οι τιμές των καυσίμων. Άρα, λοιπόν, όχι κουκούλωμα του προβλήματος αλλά ανάδειξη και λύση. Με το πλαφόν δεν θα λυθεί το πρόβλημα…” .

                                                    ………………………………………………………………  

Η διαφήμισή σας στο Επαρχιακό φως συμφέρει: 

 

             

 

 “Χανιώτικα νέα” Παρασκευή 20/5/2011 σελίδα 8. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com