Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τα λουλούδια ξεράθηκαν στην Κίσαμο


Τα «Χ.Ν.» προβάλλουν κάθε φορά φορείς και  Συλλόγους σε διάφορες δεντροφυτεύσεις που γίνονται  στο Νομό, αλλά εδώ και κάμποσο καιρό διαπιστώνουμε ότι σε ορισμένες περιοχές, όπως η συγκεκριμένη, από τα Νοπήγια μέχρι το Καστέλι, όλα τα λουλούδια και τα δέντρα που έχουν φυτευτεί κοντεύουν να ξεραθούν. “ Νερό υπάρχει αλλά η βάνα είναι κλειστή”, απάντησε στο ερώτημα μας ο Παναγιώτης Κουφάκης υπεύθυνος του ΟΑΔΥΚ για να συνεχίσει τονίζοντας τα εξής: “ Η αρμοδιότητα για τα νερά δεν είναι πλέον δική μας έχει περάσει στον ΤΟΕΒ του Δραπανιά…”.

Από την πλευρά του, στη συνέχεια, ο ΤΟΕΒ Δραπανιά με υπεύθυνο τον Μανώλη Κοκοτσάκη δήλωσε: “ O TOEB δεν ποτίζει λουλούδια, ο ΤΟΕΒ ποτίζει χωράφια των αγροτών. Αυτά είναι αρμοδιότητα του Δήμου Κισάμου”.

 Κι ενώ κατά μήκος της νέας εθνικής οδού που είναι φυτεμένα τα λουλούδια υπάρχει ποτιστικό λάστιχο νερό άφθονο, η βάνα παραμένει κλειστή δίχως να ενδιαφέρεται κανένας για την άσχημη αυτή κατάσταση αλλά και το μαρτύριο δίψας εκατοντάδων φυτών!

 

Χανιώτικα νέα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 σελίδα 2.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com