Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ: Έκοψαν τη βασιλόπιττα ανταλλάσοντας ευχές για συλλογικό αγώνα

 


Αγιασμό για το νέο έτος και  ευλογία της βασιλόπιττας τελέστηκε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο Κισάμου από τον μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο παρουσία του προσωπικού του Δήμου, του δημάρχου, των αντιδημάρχων, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, φορέων της κωμόπολης κ.ά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Κουρουπάκη.

 

Αμέσως μετά τον Αγιασμό και την ευλογία της βασιλόπιττας o μητροπολίτης και ο δήμαρχος ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους. «Ευχόμεθα καλή δύναμη κ. δήμαρχε και κατανοούμε τις δυσκολίες των καιρών και τη στενότητα της εποχής μας αλλά είμεθα όλοι μας σίγουροι ότι με τη συνετή διαχείριση, όπως και μέχρι σήμερα του Δήμου, τα πράγματα θα μπορέσουν να βελτιωθούν και να υλοποιηθούν οι προσδοκίες των δημοτών και όλων μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές που η Τοπική Αυτοδιοίκηση φαίνεται να έρχεται να επωμίζεται ακόμα περισσότερες ευθύνες..», επεσήμανε κατά την ομιλία του ο μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κισάμου Γεώργιος Μυλωνάκης αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πιστή προσήλωση στα καθήκοντα τους, τόνισε, μεταξύ, άλλων, ότι: «Η χρονιά που πέρασε για τον Δήμο Κισάμου ήταν κατά γενική ομολογία μια χρονιά δύσκολη. Μια χρονιά από τις δυσκολότερες από της συστάσεως της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πατρίδα μας. Οι σημαντικές αλλαγές που ελέχθησαν στο πρόγραμμα “Καλλικράτης” στη δύσκολη οικονομική συγκυρία ήταν τα χαρακτηριστικά μέσα στα οποία κινήθηκε η Δημοτική Αρχή τη χρονιά που πέρασε και καθόρισαν τη στάση της και την πορεία της. Η ενοποίηση των πρώην τριών Δήμων Ιναχωρίου, Κισάμου και Μηθύμνης στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Κισάμου, η ενοποίηση Υπηρεσιών και προσωπικού έγινε με τρόπο, ώστε ο Δήμος να μπορεί να εργάζεται αποδοτικά και δημιουργικά και παράλληλα ν’ ανταποκρίνεται στις ανάγκες για τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Είναι αλήθεια ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορέσαμε να λύσουμε στον βαθμό και στο μέτρο που εμείς θα θέλαμε τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών μας, όμως προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να το πράττουμε μέρα με τη μέρα σε καλύτερο  και μεγαλύτερο βαθμό. Παράλληλα, η συνέχιση και ο σχεδιασμός στην πορεία των μεγάλων έργων που πρέπει να γίνουν αποτελούν μόνιμη και καθημερινή μας ενόχληση και μπορούν να πούμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο…”.

 


Στιγμιότυπα από την τελετή και το κόψιμο της βασιλόπιττας.

Χανιώτικα νέα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 σελίδα 12.

Την βιντεοσκόπηση της τελετής θα τη δείτε στον σύνδεσμο: https://eparxiakofos.gr/?p=6637

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com