Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Διακόπηκε η παρέλαση από ειρηνικούς διαδηλωτές

Όλα έδειχναν καλά με τον καιρό να έχει δείξει σημάδια βελτίωσης από τα ξημερώματα για να γιορταστεί με λαμπρότητα η εθνική μας επέτειος της 28ης Οκτωβρίου όπου αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση και τις καταθέσεις των στεφάνων στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη άρχισε η παρέλαση με εκπρόσωπο της Κυβέρνησης το Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κ. Μαθιουδάκη. Τα σχολεία που συμμετείχαν φέτος ήταν λιγότερα από τον συνολικό αριθμό εξαιτίας των καταλήψεων και του άσχημου καιρού. Κι ενώ δεν είχε τελειώσει η παρέλαση διακόπηκε ξαφνικά εξαιτίας της εισβολής ειρηνικών διαδηλωτών από διάφορους μαθητές των σχολείων που τελούσαν υπό κατάληψη φωνάζοντας διάφορα συνθήματα για καλύτερη παιδεία. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να σταματήσουν τους διαδηλωτές πλην όμως δεν μπόρεσαν ν’ αποτρέψουν το σκοπό τους. Παραθέτουμε αρκετά φωτογραφικά στιγμιότυπα τόσο από τις καταθέσεις των στεφάνων όσο και από την παρέλαση διαφόρων Συλλόγων και μαθητών. 

 













 

Ο Σύλλογος ιστορικών αυτοκινήτων καθώς επίσης και πολλά άλλα τμήματα δεν μπόρεσαν να παρελάσουν λόγω της διαδήλωσης. Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι όσο και να έχουν δίκιο οι μαθητές, επέλεξαν ακατάλληλη ώρα, τόπο και μέρα για να διαμαρτυρηθούν. Φαινόμενα τέτοιας μορφής σ’ εθνικό εορτασμό αποτελούν ασέβεια στους νεκρούς μας ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. 
 


 

http://www.haniotika-nea.gr/54880-%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%20%CE%B7%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7%20.html

 

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com